Bfduam Royem49 dualar müşterek canım. Belirtiler devam ediyor mu, an itibarı ile neler var? Benim adetli iken af edersin rahim açık gibi olur ya, kan gelecek gibi öyle.
Royem49 Bfduam Valla sağ ve sol kasık ağrılarım var canım akıntım devam ediyor mide bulantılarım devam ediyor ve sanki adet olucakmşım gibi ağrılarım var bende bunlar var sende neler var başka kız birde bende acayip bi kaşıntı başladı durduk yere bu norml mi ya böyle bir brlirti yaşayan varmıdır acaba
Bfduam Royem49 kaşıntıyı okumuştum. Benim 16 günüm var daha, şimdiden belirti olmaz sanki de, adet olacakmış gibi belurtilerim var. Hani o anda rahim daha açık hissederiz ya öyle ge kasık altlarımda doluluk hissi, erken başladı bu sefer adet öncesi haller.
Royem49 Bfduam benim de 12 günüm var daha ben 23 günde bir adet görüyorum 4 5 birde bugün değerlendirdim yumurtlama günlerim çnkü ama kanamamın bittiği gün sonraki 4 gün boyunc hatta kanamam başlamadan 1 gün önce hep ilişki oldu bu kdar erken belirtiler bana acaba erken döllenme mi oldu diye aklıma getirmiyor değil birde bu ay kanamadan hemen sonra da yumurtladım diyebilirim resmen aynı durumları yaşadım yumurtlamayla çnkü