Danlacan Kaderakkes o zaman bende korkarım bonus kafa bir oğlum olucak 😁çünkü mide yanmalarım bulantılarım hamileliğimin basından beri eksik değil 🥲
ratatosk Kaderakkes ay yok alakası kafanızı bulandırmayın mide yanması yediğimiz içtiğimizle alakalı bi de bebeler büyüdükçe mideye baskı yapabiliyorlar o sebep olabiliyor 😁
Kaderakkes paradiseeeeee vallahi canım bende aynı sorundan yanıyorum işte umarım kara kara saçlı bebislerimiz olur
paradiseeeeee Kaderakkes olur olur ana baba esmer bizimkide kara kaş kara göz kıl yumağı olması lazım malum esmerler genelde çok tüylüdür
Esekoldurengunes Benim 6. haftada başlayan bulantı, kusmam hala devam ediyor. Son 2 aydır da bunlara ek mide yanması başladı, tam oldu 😂 35. haftadayım. Bu durumda benim bebeğin kafasının saçtan görünmemesi lazım. Bakalım artık doğunca görürüz 😊
Annesininkuzusu01 Kaderakkes Saçsız doğanların saçı daha gür olur derler bende saçsız keltoş bir bebekmişim şimdi föne boyaya gidince kuaförüm benden sonra kolunu kaldıramıyor😂
Kaderakkes Duygu3437 kuzum çatı ağrıların varmi senin geceleri ben çatı ağrısından yatamıyorum birde bebeğin dönmüşmu baş aşağıya
Duygu3437 Kaderakkes benimkide baş aşagı döndü 32 haftamdan beri aynı evet ağrıyor arada yerimden zıplatıyor ama bu magnezyum kim bulduysa Allah razı olsun onu kullanmadığım bir gün bile bana azap gibi geliyor ayağa dahi kalkamıyorum şuanda var ama rahatsız edicek kadar yok
ikincikezanne_ Kaderakkes ilk gebeliğimde hiç mide yanmam olmadı oğlum full saçlı doğdu favorileri bile vardı yani tıraşa götürsek gidecek seviyedeydi 😂 Şimdi ikinci gebeliğim bu sıralar oluyor mide yanmam doğunca nasıl olur bilmiyorum tamamen batıl inanç zaten
Ozlem23 Kaderakkes ben kel doğmuşum dayım hep anneme niye kazitiyosun bu çocuğun saçlarını dermiş 😄 bakalım benim midem çok bulandı saçlari olacak mı
Esekoldurengunes Kaderakkes Bizim bebek 27. haftadan beri baş aşağı duruyor. Benim de o haftalarda çatı ağrım olmuştu, belki de bebek döndüğü içindir 😄