Adu90 Susamtanesii 300 tl canım.. bir kontrol bir muayene hakkın oluyor. 1 ay içerisinde gidebiliyorsn
Mrthtc Medicalparktaki 2 doktorda guzel bide ozel deva hastanesinde bir erkk doktor var bk oda iyi bir doktor
Mrthtc Arkadaslar allahin izniyle gebelikte bir sorun yoksa sezeryan dogum kacinci haftada gerceklesir hersey yolundaysa
Bbdd Brcesresl özel muayenelerde genelde 20 gün içerisinde bi kontrol hakkın daha oluyordu ibrahim beyde 30 gün içersinde mi? Birde kaç haftada bir çağırıyor konuşabildiniz mi bunları
Brcesresl Susamtanesii çok güzel antepteki en iyisiymiş. Harika resim aldım yarım saate yakın kaldık galiba tüm sorularımı sordum :)))
Bbdd Adu90 özel muayenelerde genelde 20 gün içerisinde bi kontrol hakkın daha oluyordu ibrahim beyde 30 gün içersinde mi? Birde kaç haftada bir çağırıyor konuşabildiniz mi bunları
Susamtanesii Bbdd arkadaş melek hanımı söylüyor İbrahim beyi değil canım yani ben melek hanımı sordum ona cevap verdi
Brcesresl Bbdd ibrahim bey bana 2 ay sonraya randevu verdi oda kontrol olucak süresi senin gebeliğine bağlı canım. Nst si falan da var orda
TubaSerinkaya Firdevssaim ben ibrahim özdurak diye bir dıktora gidiyorum ve doğumuda sanko hastanesinde yapacagım