Misto annem daha önce yengemden tecrübe etmişti bavulla çok zorlandığını söylemişti herşey dağılıyor hiçbirşeyi kolay bulamadım etrafa saçıldı herşey diye, o yüzden biz el valizi kullanacağız herşeyi ambalajlayıp koyduk
Doğum çantası büyüklüğü👜🎒
Semashbl bana kalsa bende siz gibi bikaçtane valizle gidicem bu gidişle🙄ama benim doğum yapacağım hastane evime nerdeyse 10 adım ötede diyebilirim oyüzden orta boy el valizi ve bebek bakım çantamı alacağım yanıma eksik olursa dedim esim bi koşu evden getirir diye düsünüyorum ama genede ne olur ne olmaz diyede düsünmeden edemiyorum🤷♀️
Misto Benim ilk doğumum, ben de tecrübesizim. Evde hastaneye uzak olunca git gel yapmak zor olur diye her şeye karşı tedarikli gideyim dedim. Dediğiniz gibi Happy Mom iyi ki var da buradan fikir alıyoruz 😊
Misto açıkçası genelde yazılanları koymaya çalıştım az gibi görünüyor ama benim orta boy terlekli valizim doldu taştı hatta el valizini hayatta sığamazdım
Misto ben büyük boy bavuluma koydum valla herşey anca sığdı 😂 havlu falan da olduğu için yer kaplıyor
oykuduru21 ben havluya ihtiyaç duymamıştım peceler kağıt havlularda aynı isi goruyor havlu biraz yer kaplar oyüzden kağıt havlu koyacağım canım
Misto kağıt havlu ve ıslak mendil bende koydum havlu derken bornoz yani 🙈 duşa yüksek ihtimal gireceğim hem süt içinde iyi oluyor sıcak su hemde rahat edebilmek adına
oykuduru21 simdi anladım canım ben duş dusunmuyorum normal doğum yapıcam birgün kalacağım zaten ilk gün dusa gücüm dermanım olacağınıda dusunmuyorum bornoz gercekten baya baya yer kaplar🙈🙈
Misto tekerlekli kabin boy valiz ve anne bebek çantası hazırladım ben ☺️