• Öneri
  • Doğum çantası büyüklüğü👜🎒

Artık yavas yavas günü dodurup doğuma hazırlanan güzel annişlerimiz 🌸doğum cantasının boylarını ne büyüklükte tuttunuz tekerlekli bavulmu yoksa normal el valizi seklindemi tercih ettiniz cantalarınızın resimlerini atarsanız benim icin daha açıklayıcı olur🤗🌸

Misto kabin boy valız yeterlı oluyor el valızının buyuklugune gore oda olur ama valız daha duzenlı oluyor

Misto bebek çantası ve el valizi götürdüm yeterli oldu

Misto tekerlekli kabin boy. Tekerlekli olması daha iyi. Çünkü hastaneden çıkarken hem puset, içinde bebek hem el valizi taşımak zor olur

Misto https://ty.gl/9h5t44v bunu satın aldım, içine 3 takım hastane çıkışı ((eldivenleri şapkası pamuklu ince battaniyeli olan setlerden)- 2 adet alt açma örtüsü-pişik kremi- 4 adet bebek bezi- 1 adet kalın bebek battaniyesi, benim için kilot. Şimdilik bu kadar hazırladım daha emzirme atleti ve emzik biberon gibi şeyler koyacağım sanırım

Polina- valla bende bazen diyorum ki yokbe fazlabbisey koyamma gerek yok sunları sunları götursem yeter diyorum ama sonra bakıyorum aldiğım valize sığmıcak gibi duruyor diyorum duur önce bi sor ondan sonra doldur icini diyorum kendi kendime🤭

Misto ben orta boy tekerlekli valiz aldım tam geldi. Küçük boy valiz ve ayrıyeten çanta almak istemedim

fosforlukalem doğru canım bende artık karar veremiyorum nasıl bisey alsam napsam diye çok evi topluyomus gibide gitmek istemiyorum hürrraaa diye bakalım belki baska canta alırim kendime sanırım aldigim kucuk gelicek🤷‍♀️

bunu aldım ben bütün eşyalarımı aldı ☺️

Misto bizim iki tane orta boy valizimiz var ayrıca kabin boy almayacağım zaten bebişin çantası Küçük battaniye falan sığmaz diye düşünüyorum onları da koyarım valize rahat rahat diye düşündüm inşallah abartı olmaz 😅🤭

Misto ben küçük boy bı valizim vardı spor çanta gibi olanlardan bı ona bide başka bı sırt çantasına koydum

Evde orta boy tekerlekli valizimiz vardı, ona hazırladım. Her şey tam sığdı.
              Hastane çantasına bebek için;
              -3 tane 5li bebek takımı
              -3 tane çıtçıtlı badi
              -3 tane çorap
              -4 tane ağız mendili
              -1 adet ince battaniye
              -1 adet kalın battaniye
              -1 tane tek katlı müslin örtü
              -Emzik
              -Biberon
              -5 tane kullan at alt açma örtüsü
              -20 adet bebek bezi

Kendim için;
              -2 tane pijama takımı
              -1 tane gecelik ve sabahlık takımı
              -Terlik
              -İç çamaşırı
              -Çorap
              -Depend
              -Philips Avent göğüs kalkanı
              -Göğüs ucu kremi
              -Göğüs pedi
              -Süt torbası
              -Hastane çıkışında giymek için eşofman takımı
              -Deodorant/Parfüm
              -Makyaj malzemesi
              -Banyo havlusu
              -Şampuan/Duş jeli
              -Tarak
              -Diş fırçası/Diş macunu

Ve ekstra olarak da kirliler için poşet, eşim refekatçi kalacağı için ona da pijama, terlik, kıyafet, maske, kolonya vs.
              Bebeğin takımlarını marketten aldığım çıtçıtlı buzdolabı poşetlerine koydum ve her poşetin içine de birer bebek bezi, çıtçıtlı badi, çorap koydum. Eşimin ve kendi kıyafetlerimi ise hurcun içine yerleştirdim.

Esekoldurengunes cok güzel ince ince düsünülmüs ben daha önce doğum yaptım 4 sene evvel ama inanın unutmusum tabi birde ozamanlar acemilik vardı coğu seyim yoktu koymışım orada gördüm eksikliklerimi ve dedimki kendi kendime ikinci dogumumda bunları bunları koyacağım bunlar cok gerekmisti ama eksikti dedim ve etrafıma buraya sorarak dahada tecrübelendim iyi var happymom ailesi🙏🙏