Senemf54 bambam_betty dimiiii 😂😂 42 ile evlendim 44 oldum simdi biraz normal standartlara döndüm 52 olarak😂
Cerla zeynepbalci bazen bebek kilo aldığı zaman duruyor diyorlar Ben dün gittim 34 hafta 2kilo 317 grm çıktı haftasıyla uyumlu dedi inşallah doğana kadar 3 kiloyu bulur erken gelme ihtimalimiz yüksek
Berrinsahinn Baobap 😂😂😂😂doğru vallahi nasıl hiç kilo alınmazki ilginç.ben 65 ke hamile kaldım 6 aylık olacak bebeğim 70 kiloyum şuan.öyle deli gibi de yemiyorum yani normal yiyorm
Necmiye12 zeynepbalci fayanstaki doğru parkede tartılmaz doğru sonuç vermez banyoda tart ona göre bak
Tuti61 Necmiye12 benim hamileliğim çok zor geçiyo malesef ne yediğim midemde kalıyo ne su içebiliyorum hala. Sağlıklı gelsinler de kilo alınır verilir ☺️
Sevim2 6 haftalık 69.6 kgdim şuan 13+2 oldum 65 kg ya düştüm ikiz gebelik ve aşırı bulantım kusmam oldu
gmzrk Bernaaa33 27+2 yiz 5 kilo aldım diyebilirim ama şöyle ki kilolu hamile kaldım zaten mümkün olan en azla bitirmem lazım gebelik şekeri falanda var hepimiz sağ sağlıklı doğarım inşallah 💗