E_serap25 Bernaaa33 7 kilo aldım ben 29+4 deyim ben gayet iyim kilo almadım bebek kilo alıyor bende 😂iki öğün yiyorum ben
Gulenay1234 Bernaaa33 34+1 haftalığım 13 kg aldım ama herkese ve bünyeye göre değişen bir durum tabi herkesin normali Farklı☺️ hamilelikten önce 45 kiloydum
seymaergun Bernaaa33 bence bu kadar takıntı haline getirmeyin. Ben 20 kilo falan aldım. Doğum yapali 9. Günüm hiç bir şey yapmadan 12 kilo vermiş oldum. Yani kiloyu problem haline getirmeyin, ben hamileyken çok üzülüyordum ama boşuna üzülmüşüm
Pltdagliesma Bernaaa33 22+1 4 kilo aldım tabi buda zorla iştah problemim baya vardı şimdi biraz iyiyim ama Bi gün yiyosam 2 gün yiyemiyorum hep olduğu gibi 🙄
Mervee8167 Bernaaa33 30+3 üz hiç kilo almadım 68 kilo ile öğrendim hamileliğimi 60 kiloya kadar düştüm şuan daha 66 , 66,5 kg oynuyorum 😅🥳
Habibe34 Bernaaa33 33. Hafta 7.5 kg aldım vücudum zayıfladı sadece karnım büyüdü ilk hamileliğimde de böyleydi. Bende bi terslik oluyor.
sinefil Busra2706 Aynıyız🤩 28+3 56 ile hamile kaldım 62 olmuşum ama bana çok geliyor hızlı yürüdüğümde nefes nefese kalıyorum akşam yemeğinden sonra nefes alamıyorum 😬 sizin nasıl gidiyor
Burcuckmk Bernaaa33 ilk baslarda hic kilo almadım mide bulantisindan yiyemedim fazla suan 30+4 7 kilo aldim kilo almamak icin bisey yapmadım ama artik iştahıma hakim olamıyorum tatli cok yedim doktor tatliyi kes bebiş fazla büyüyor dedi azalttim.biraz tatli işini