Saricivciv Çatlatma iğnesi oldum. Karındaki gaz sorunu normal midir acaba ? doktor 10 gün sonra sonucu görürsün dedi öncesi gaz için arasam mı diye düşündüm ama fikri olan cevaplayabilir mi rca etsem
whitedream Saricivciv gaz sıkışması adet olcakmış gibi yada bıçak saplanır gibi ağrılar normal beraberlik sırasında acı olabilir ateş basması olabilir 4 defa kullandım farklı belirtiler vardı.12 günden önce test pozitif sonuç verir diyorlar
Saricivciv Ozgesabuncuu test yapmadınıx mı doktorum ama 10. Gün gel dedi Ayrıca tutunma için duphaston verdi
Ozgesabuncuu Saricivciv bana vermedi test yapmadım cuma günü iki hafta olacak yumurta büyüklüğün nasıldı senin kacıncı gün
Saricivciv Ozgesabuncuu benim daha çok yeni 17 mm canım ilaçsız büyüdü benim hemen çatlattk sen herhang ilaç kullandın mı
Ozgesabuncuu Saricivciv canım ben femara kullandım 5gün çatlatma iğnesi vuruldugunda 21mm di inşallah tutar 🙏🏼
Ozgesabuncuu Saricivciv gaz normal bende ara sıra hala devam ediyor ağrılarımda ilk 3 gün cok yogundu
denizinprensleri2 Merhaba kızlar bende klomen kullanmaya başlıcam ve bittikten sonra iğne vurulcam burda okuyorum klomenin yanında başka ilaçlarda verilmiş sizlere neden acaba merak ettim ondan soruyorum
Saricivciv denizinprensleri2 bana hic vermedi doktorum sadece çatlatma iğnesi yapıp tutunma için ilaç verdi kişiden kişiye değişiyor
whitedream Saricivciv aa ne güzel hadi hayırlı olsun benim negatif çıktı pazar günü test yapmıştım. yarın kan vermeye gidicem
denizinprensleri2 Saricivciv çok sevindim canım hayırlı olsun ben dün doktora gittim yumurtalığım biri 17 biri 16 dı ama yarın yine gidicem bu sefer bakıp çatlatma iğnesi vericek
Oozleemm denizinprensleri2 merhaba bende klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi oldum geçen ay ama tutmadı maalesef doktor ara verelim dedi bu ay Cyclo-Progynova ilacını verdi size ne için vermişti?