Ey_ser EEEEEEL 35+5′im 5 mayıs doğum gösteriyor ama bu ayın sonunda gelir bence şimdiden yürürken bile afedersin vajinamda ağrı iç bacaklarımda ağrıyor
Duyguiremu 9 haftalık çok küçük 😔 zaman sanki geçmiyor 😔 doğum tarihini doktor 8 kasım verdi, beni. Doğum günümle aynı gün 😝
Duygu_0147 20 +6 haftalığıyız doğum tarıhımız 17 Ağustos 2021 ınsllah sağ salım Gelırler kızım gelıyor 🤲🏻Çok şükür bu arada bayanlar adetın ılk gününden saymaya başlıyoruz demı hafta hesaplarken çok kafam karışıyor
sevvalakkah Fatmaliakburak26 Ah 7 temmuz düğün tarihim çok isterdim bende bebeğimi 07.07 tarihinde doğum yapmak 🤩 Sağlıkla kucağına al inşAllah canım 🤲🏽❤️
Fatmaliakburak26 sevvalakkah amın ınsallah canım ya ama ıste tam bellı degıl acelecı de cıkabılır temmuzu hıc beklemez oyle olursa
Tsara Bizde 13 haftalığız doğumumuz ekim başı gibi dedi doktorumuz hepimiz evlatlarımıza sağlıcakla kavuşalım inşallahh 🤲🏻🤲🏻
Essra7 Zehra516 Bsk-1 ben de 7+6 ❤️ Baya basındayız insallah sağlıkla kolaylıkla doğum nasip olsun hepimize 😍
Bsk-1 Essra7 inşallah canım benim cok zır geciyor midem sürekli bulanıyor saglıkla alırız inşallah kucagımıza💐
Caglapolat Buslee sizin dogumunuz normalmi acaba benimde 40+1 haftamdayim carsamba gunu gel dediler ama ne bekliyor beni.bilmiyorum suni verirler mi acaba sancim belirtim bisiyim yok sizindemi ole sunimi verilcek sizede acaba
Selver90 Caglapolat belki bir kac gun kontrol ederler 41 .haftaya kadar yolu var.baktilar ki normal olabilir bir sikinti yok ama kendi sancin gelmiyor o zaman suni sanciyla dogurturlar.belki benim gibi olursunuz 41.haftama yatis verdiler ben40+5te sancilandim 40+6da kendi sancimla dogum yaptim😊
Buslee Caglapolat benim sezaryen olacak o yüzden tarihimiz net ama sizde gününüzün geldiğini düşünüp suni sancı verebilirler başka türlü gün vermiyorlar bildiğim kadarıyla🙂