Esin25 Oznur2z1 bende bugun 36+2 yim aynıyız 🌸😀 40 hafta 1 mayıs gözüküyor ama sizin szrynmı olcak 23 nisan
Oznur2z1 Esin25 evet benim 2. Doğumum ikizlerim. Var o yüzden sezeryan olucak 23 nisan diye konustu drum bakalım cok az kaldı 🙏🏼 Sağsalim alalım kucaklarımıza bebişlerimizi
WmonallissA Senemsuat benim gelişimi hep iki hafta önceydi, ultrasona göre 39 haftalık olacağız 23 Nisanda, dr öyle uygun gördü ama normalde 7 Mayıstı ☺️
Senemsuat Denizzz88 benimde 6 mayıs gözüküyor eyer acele etmezse oğlum 1 mayıs istiyorum bakalım çarşamba günü gün verir sanırım
Denizzz88 Senemsuat bende mayıs olsun istiyorum benim doğum günümde mayısta aynı ayda olalım 😄 inşallah erken gelmek istemez bizim oğlanda bakalım artık
Nurr_1 htcsrtymc ay inşallah kızım çok fena Bi uslu çocuk nasip Et rabbiiiim🙏🏻😅😅 Hayırlısıyla Sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah 🌼
sevvalakkah Fatmaliakburak26 Ah 7 temmuz düğün tarihim çok isterdim bende bebeğimi 07.07 tarihinde doğum yapmak 🤩 Sağlıkla kucağına al inşAllah canım 🤲🏽❤️
MEAsya EEEEEEL 21+3 temmuz sonu Ağustos başı olabilir dedi doktorum ama en son doğum tarihim 13 Ağustos inşallah sagsaglim vaktinde zamanında alırız kucağımıza🤲🙂
smyye_kdr WmonallissA 23 nisan normal doğum için mi yoksa sezeryan mı? ben 37+3 teyiz bizim de 23 nisan dediler ama normal adet tarihine göre hesaplandı.