FerhanDemir Ddmyvz bence tekerlekleri çift tekerlek olduğu zaman kullanımı çok zorlaşıyor bunuda bi düşünün derim
rileyss Ddmyvz 0-4 yaş kullanabiliyor ama tombul ve iri bir bebeğimiz olursa kullanamayız 4 yaşa kadar herhalde 😂 ama yine de uzun süre kullanabiliriz diye düşünüyorum
Ddmyvz Alinmavi cok haklisiniz aslinda en iyisi en pahalisi olsun diye düşünürken kullanisini göz arda ediyoruz galiba
Cananhafsa Dua ben aldım çok şık ve çok güzel sürüşü de çok rahat henüz kullanmak nasip olmadı tabi ağustosu bekliyoruz ama hevesimi alayım die kurdum 2 aydır evin ortasında sürüp duruyorum😂
Bahar9235 Ddmyvz maxicosi dana aldım bende hemde baston bebek arabası olarak geçiyor sonrasında baston a ayrıca gerek olmuyor
Hanif Ddmyvz bende prego 2070 laon aldım canım çok beğeniyorum daha kullanmadım ama beğenerek aldım☺️
MerveSara Ben de Kraft Twist 18 aldım tatlım, dün geldi . Gayet güzel araba, kocaman tekerlekli , tank gibi mübarek. Sürüşü çok rahat , benim için en önemli kısmı puset ya da bebek arabasının tek hareketle ayaklarından ayrılması oldu açıkcası . Yanlardan bastır sonra çek bebekle birlikte çok Zor olur diye düşünüyorum . İnstagram Albebek’e bak .orada güzel kampayanlar oluyor.Ben oradan 700₺ indirimle aldım .
Eby Ddmyvz chicco ohlala aldım ben de. Çok hafif ve rahat. Doğumdan itibaren kullanılabilir olduğu yazıyor ben yine de içine ekstra minder aldım. Daha bebekle kullanmak nasip olmadı inşAllah memnun kalırız ❤️
HlyaracGzel Eby ben de ohlala aldım hafifliği ve portatif olması beni etkiledi. İçine ne tarz bi minder aldınız ve nerden?
Eby HlyaracGzel https://goo.gl/images/rXVqmV Bundan aldım bir çok sitede var, sanırım hepsiburada.com da bulmuştum pembe rengini.
Eagil Cnm bebek arabasi her ailenin ihtiyacina gore sekil almasi gereken bi urundur.mesela senin evin asansörludur travel sistem alirsin araban vardir bagaja sigmasi onemli dersin yada evin asansorsuzdur o kdr kati inip cikaramazsin normal bi bebek arabasi alsan bile istediği kdr kaliteli olsun bastona donersin.yani yaşam tarzina bak ona gore karar ver ama herkes bastona donuo bence baaton hafifliginde ama basitliginde olmayan bi bebek arabasi düşünebilirsin.ama asansorum var diyosan travel bak
rileyss Ayb easywalker kullanan anne vardır belki aramızda bir konu açıp sorun isterseniz, benim aldığımı kullanan da çok var belki kıyaslamanıza yardımcı olur