Bsmlh Cikolatadelisikizim benımde şeker suyumu azalttı 26/28 ha dogdu dogacak 34 geldım ama iyce artık sıkıştı bu H karar verılcek
Bsmlh ggizem0110 maalesef şeker iri bebek su fazlalıgı yaptığı gibi tam tersini de yapıyor bende bıde direnç olusturu
ggizem0110 Bsmlh cunartesi gunu kendi doktoruma gittim beni korkuttu suyunda azalma var dedi perinatolijye gnderdi oraya gittim suyun normal dedi ama kafama takıldı smdi 1 aydr şeker diyeti yapiyorum acaba ondanmi diye düşündüm daha önce böyle bi sıkıntım yoktu siz ne yapiyosunuz acaba havuc suyu iyi diyolar ama şeker oldgndan dolayi tedirgin oldum aslinda
Bsmlh ggizem0110 şeker diyeti asla bunu yapmaz cnm öncesindeki şeker yapar benim 4 kadran 1 vardı ve degerım 4,21 di diyetisyen zorladım havuc suyuna şeker fırladı bana drum 4/4,5 lt su ve günlük 2 devecı armutu asla aksamayacak yiyeceksın dedi diyetisyen meyvelerımın hepsıne armut koydu ve az az çoğalarak 34 geldik ama o çoğalma yeterlımı hayır yıne yakın takıp yıne hep ölcüyor
ggizem0110 Bsmlh deveci armudu iyi geliyo ozaman canım bende yiyim ozaman gecengün kendi doktoruma sormustum havuc suyu icmelimyim diye az bise icebilirsin dedi ama tabi sekerden korkuyoruz
ggizem0110 Bsmlh bana degerimi söylemediler ama pernatloji doktorunun verdigi belgede ölçümler yaziyo ama anlamadigimdan bilmiyorum
Bsmlh ggizem0110 yok yok şeker kaldırdı benım risk alma günde 2 devecı armutu ben sabah yarım 11:30 ara öğün 1 tam 16:30 ara öğünde yarım 2 tane tüketiyorum suyu hıc kesme hep iç
ggizem0110 Bsmlh Amniyotik sıvı:mvp 5,0 cm afı 12,1 cm , Q1 3,4 cm ,Q2 2,5 cm ,Q3 3,2 cm ,Q4 3,4 cm böyle yazıyo canm
Bsmlh ggizem0110 rica ederim cnm Allah büyüktür benım hemen dogacaktı o kadar kötü tabloydu suan kaç h
Bsmlh ggizem0110 kuzum Q yazanlar kadran ve maalesef 5 altı sınır benımkı gibi degerlerın korkma dediğimi mutlaka yap toplam olarak 5 sorun yok demiş ama daha inerse sıkıntı başlar