Cikolatadelisikizim Bügün kontorle gıtım bebegim suyun cok azaldıgın kılosunu da az oldugun soyledi doktorum 36+1 yardım edin kizlar ne yapmam lazim bebegıme bisey olcak diye korkuyorum
dugmeninannesiii Cikolatadelisikizim bol bol havuç suyu öneriyorlar canım böyle zamanlarda. Kilosu kaç. Bolca dinlen protein ağırlıklı beslen. Rabbim hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏
Bsmlh Cikolatadelisikizim ben 26 beri cok az 33+2 oldum havuc bana yaramadı ama 2 devecı armutu günlük 4/4,5 lt su ile şimdiye kadar geldik 36 dayanırsa alacak
Ebruozyolcu Cikolatadelisikizim 38+3 bizimde suyumuz biraz azalmış günlük 3 lt su içiyorum ama yinede korkuyorum hareketlerini takip ediyorum doktor cumaya tekrar randevu verdi 😏
Bademmmm Cikolatadelisikizim kilo alması icin kuruyemiş yemelisin çiğ olarak ama badem fındık ceviz kaju gibi sonra kasar peyniri yemelisin ve tabi ki muz bunlar bebeğe kilo aldıran şeylerdir zaten son haftaların bebek emin ol daha hızlı kilo alacaktır. Bu dediklerimi her gün tüketiyormuydun canım
Melek2654 Bademmmm kesin kilo aldıran bişey yok bebeğe ayrıca son haftalar her bebek aynı almıyor hatta bazılarının gelişimi bile duruyor
Bademmmm Cikolatadelisikizim Muz ve kasar peyniri de ye tabi Muz icin kabızlık problemin yoksa bunlarda kilo aldırır bebeğe inşallah canım kilo alır hemen Allah’ın izniyle
Aryamliya Cikolatadelisikizim canim benimde suyum az bende 36.haftadayim surekli yat bol su ic havuc suyu deveci armut tuket icini ferah tut riskli olsaydi doktorun soylerdi istersen bir prof perinatoloji doktoruna git
Bsmlh Cikolatadelisikizim keske degerı soyleseydı ama bakın bana umut olsun size tek kadran vardı benım su elhamdulillah 10 H dayandık rabbımden tek dileğim 37 görmek
Bsmlh Cikolatadelisikizim plesenta yaşlanması ayrı bişi kuzum onu cok cok yakın takıbı yapılacak korkma benım dayansa 36 alacak
Cikolatadelisikizim Bsmlh ben ilk uc ay sıgara ictim plesenta erken yaslanmis oda suyun azalmasina sepep olmus
Bsmlh Cikolatadelisikizim benımde şeker suyumu azalttı 26/28 ha dogdu dogacak 34 geldım ama iyce artık sıkıştı bu H karar verılcek