• Gebelik
  • Gaziantep hamileleri birlikte sohbet edelim

Melikeolc kullanıyorum ekleyeyim o zaman siz yürüyüşe çıkacağınız gün sabah haber verirseniz gelirim bende 😊 ikinci soyadı haşimoğlu diye yazıyor değil mi

Ceylan08 evet canım 👍🏻 Aynen haberleşiriz çıktığımda yada sen çıkarsan müsait olursak yürürüz birliktede 🤗

Aselhafsa canım ben Ömer Dai ye gidiyorum kliniği var doğumu Sanko da yaptırıyor sanırım doğum yaklaşmadı diye konuşmamıştık yarın 32. Hafta kontrolümüz var konuşacağım bakalım . Çok ilgili bir doktor tavsiye ederim gerçekten 👍🏻

Melikeolc bende başlarda özel kliniğe gidiyordum sonradan gerek duymadım deva da devam ettim şuan doğum için araştırma yapıyorum bende bu haftagidecegim doktorabakalim ne dicek

Kızlar özelde dogum için sigorta olması şartmı fiyatlar degişiyormu sigortasız olursa özel hastanede

Aselhafsa ya ben bi gebelik kaybı yaşadım ve doktorumun bilgi vermemesi nedeniyle çok kaygılı ve sıkıntılı bir süreç geçirdim defa ya gidiyordum o zaman hastanede bekleme süreleri ve kalabalık ortamlardan rahatsız olduğum için açıkçası bu sefer klinik tercih ettim memnunda kalınca devam ettim rahat hissetmek önemli olan 🤗 hayırlı bir süreç nasip olur hepimize inşallah

Aselhafsa canım ben gittiğimde 85 di ama 1 sene oldu. Şimdi 90 95 olmuştur telefonda bilgi veriyorlar gitmeden ararsan ama bu muayene ücreti. Doğumu doktor belirliyor ya ona telefonda fiyat vermiyorlar bir kez muayene olman gerek diye biliyorum

Baobap yaa birkac kişi böyle yazmıs, muayene de önemli sonucta

Umran1704 2500 normal 2750 sezeryan azcik yardimci olabiliyor Muş bende nazireye gidiyorum

Gulay2744 evet inşallah dogumuda orda yapacağım büyük oranda sezeryan olacak zaten 🙊