Secil_46 Ben Gülhan hanıma gidiyorum güzel begeniyorim
Gaziantep hamileleri birlikte sohbet edelim
Ayle2- merhaba acaba muayene ücreti ne kadar bende yakın zamanda aşılama için gitmek istiyorum
Hacerdeniz benim doktorum o gerçekten çok iyi
Happykariner ben en son gittigimde 250 TL idi bir kontrol bi muayene oluyor
Happykariner Cevdet bey doğum ücreti ne kadar acaba
Melikeolc bende başlarda özel kliniğe gidiyordum sonradan gerek duymadım deva da devam ettim şuan doğum için araştırma yapıyorum bende bu haftagidecegim doktorabakalim ne dicek
Kızlar özelde dogum için sigorta olması şartmı fiyatlar degişiyormu sigortasız olursa özel hastanede
Aselhafsa ya ben bi gebelik kaybı yaşadım ve doktorumun bilgi vermemesi nedeniyle çok kaygılı ve sıkıntılı bir süreç geçirdim defa ya gidiyordum o zaman hastanede bekleme süreleri ve kalabalık ortamlardan rahatsız olduğum için açıkçası bu sefer klinik tercih ettim memnunda kalınca devam ettim rahat hissetmek önemli olan 🤗 hayırlı bir süreç nasip olur hepimize inşallah
Melikeolc İnsallahhh
Aselhafsa teşekkürler canım
- Düzenlendi
Aselhafsa canım ben gittiğimde 85 di ama 1 sene oldu. Şimdi 90 95 olmuştur telefonda bilgi veriyorlar gitmeden ararsan ama bu muayene ücreti. Doğumu doktor belirliyor ya ona telefonda fiyat vermiyorlar bir kez muayene olman gerek diye biliyorum
Umran1704 2500 normal 2750 sezeryan azcik yardimci olabiliyor Muş bende nazireye gidiyorum
Cmileozdmr emniyete yakin oturuyorum raul azimov doktorum siz