kalbimbebis24 July2020 Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah, tebrik ederim… 35+3′teyim bunu okurken bile gözlerimin dolması 🥲
Zemire July2020 spinal anestezi yaparken acıdı mı? Sondayı takarken çok acıdı mı?🙈 kaç gün sonra banyo yapma izni verdiler? Göğüs ucu yarası oldunuz mu?
July2020 Zemire anestezi iğnesi acıtmadı sondayı hiç hissetmedim uyusukken takılıp çıkarıldı. Banyo doğumdan ertesi gün yapılması istendi eve gelince yaptım. Eve gelir gelmez gümüş kapak taktım. Mucize bence parasına sonuna kadar değer asla göğüs ucu yarası acısı olmadı. Çok rahat bir süreç geçirdim emzirme konusunda 💕
Sibel_35 July2020 MAŞALLAH doğum hikayeniz çok güzel darısı bize İNŞALLAH bende sezeryan düşünüyorum 33+4 haftalığız 🌺 RABBİM sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin İNŞALLAH vaktinde 🙏
Urasssss July2020 merhaba sağlıcakla büyüsün bebiş öncelikle 🙏 sütünüz gelene kadar mamayı biberonla mı verdiniz, meme reddi yaşadınız mı
July2020 Melikesvm belden iğne çok acımadı o heyecanla pek anlamıyorsunuz zaten benim damarlarım bulunmuyor en büyük sıkıntıyı damar yolu bulunurken yaşadım o kadar çok aradılar ki yani onun yanında bir hiçti😭
Bd21 Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın darısı bizim başımıza inşallah bizde sağ salim dünyaya getiririz miniklerimizi 😊🙏🥰🥰
Bernaaa33 July2020 belden uyuşturmalı epidural bende sezeryanda uyguluyorlar istek üzerine spinal de uyguluyorlar diye biliyorum 🙂
July2020 FatRam_1703 Hayırlı olsun ❤️ Yani tavsiyelere uyarak humana süt yapıcı çayını içtim ek olarak rezene bide e bebekte satılan meyveli çaylardan içtim ama en önemlisi günde 2-3 litre su bence sütümü su getirdi birde bebek sürekli emerse daha fazla gelir
EceveDenizinAnnesi July2020 Doğumunuz ve anneliğiniz kutlu olsun. 💗 Benim en çok merak ettiğim, planlı sezeryan öncesinde gelmek isteyen bebek için acil hastaneye gittiğinizde lavman uyguluyorlar mı, anestezi için beklemeleri gerekiyor mu?
July2020 EceveDenizinAnnesi çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 💕 lavman yapılmadı 5 de suyum geldi 9 gibi ameliyata aldılar zaten bişey yiyip içmemiştim gece 1 de süt içmiştim en son o yüzden tok gidilince yapılır mı bilemiyorum 😊