Öncelikle herkes sağ salim bebişine kavuşsun inşallah. Biraz uzun yazıcam hikayemi 😊 Gayet rahat ve kolay geçen bir hamilelik serüvenim oldu. Sadece ilk haftalarda biraz bulantı durumum oldu ama çok kısa sürdü. Doktor muayene günlerim dışında bi sıkıntı yaşayıp hastaneye gittiğim bile olmadı. Çok sevdiğim bi doktorum vardı. Virüsten dolayı hastane tercih etmemiştik eşimle. Muayene de takip ediliyordum. Normal doğum hiç düşünmedim gerçekten asla yapacağıma inanmıyordum. 36. Haftaya geldiğimizde artık doktorla hastane doğum fiyatlarını konuştuk. Ancak 15.000-20.000 arası fiyatlardan bahsetti. Yani uygun olmadığını bilerek gittik tabi ki ama rakamlar çok absürt geldi. Dışarıdan geleceği için abarttı rakamları. Kendi isteğimle 36. Haftamda doktorumu değiştirdim.😭 Bu kez tanıdık bir hastanede çok iyi olduğunu söyledikleri bir doktorla devam ettim. Çok şükür iyi ki de tanımışım doktorumu. 38+6 için spinal sezaryen gününü ayarlamıştı doktorum ama benim sabırsız oğlum 38+3 de gelmek istedi. Hiç yalancı sancı vs yaşamadığım için ben günümü bekliyordum. O gece 2 gibi uyudum sabah 5 de gözümü sancıyla açtım ve gözümü açtığım gibi suyum gelmeye başladı. Eşime kalk suyum geldi dedim koşarak valizi almaya gitti 😂😂 o an çok komikti normal de panik biri olmama rağmen çok panik yapmadım. Duşa girdim depend giydim ve makyaj yaptım sabah 5 buçukta 😂 çıktık ve 5.45 de hastanedeydik. Nst, muayene, covid testleri,ameliyat hazırlıkları derken 9.00 da ameliyata alındım. Eşimde ameliyata girdi annem odada bizi bekliyordu. Çok detay vermek istemiyorum ama çekiştirmeleri baya hissettim o sırada bebeğim çıktı ten tene temas yapıldı. Bana sakinleştirici yapmışlar sonrasını pek hatırlamıyorum. İşlemler bittikten sonra sıcak hava tutuldu ve odama çıktım. Bebeğim 3.400gr doğdu. Gaz, baş ağrısı gibi bi problemim olmadı hiç. Çıktığım gibi bol su, nescafe, bitter çikolata ve kayısı hoşafı tükettim. Sütüm 3-4 gün gelmedi. Mama ile besledik. Hiç gelmeyecek sanıyordum ama geldi çok şükür 🙏 4-5 gün baya sancı ağrım oldu. 1 hafta 10 gün sonra hiç bişey kalmıyor. Sadece aşırı aşırı ödem oldu bende. Dikiş agrısından sürekli oturdum. Yürümek çok önemli. Bugün 40 günlük olduk. Bende hikayemi yazmak istedim. Allah’ım isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın. Oğluma aşığım❤️ Herkese kolay sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip olsun inşallah 🙏