EsrSvm Mom653 Gayet net görünüyor canım 🥰 Allahım inşaallah kucağına almayı da nasip etsin 🤲🏻❤️ Kan sonucunu bekliyorum ☺️
Btlcm Mom653 yaa çok sevindim 😍 o kadar içten dua ettim ki sizin için inşallah güzel haber alırsınız kan sonucundan 🤲🏻🤲🏻
Basaksrngl Canım değer bişy yoksa seni umitlendirmek istemem ama benim yaptığım testte böyle çıkmıştı 4 haftalık olduğu için silik denmişti 2 hafta sonra gene yaptım daha netti insallah hamilesindir bolbol dua edicem allah kucağını boş bırakmadın
Dry34 Hayırlı olsun :) daha çok yeni o yüzden silik biraz. Rabbim sağlıka kucağınıza almayı nasip etsin
Cemilegoker Mom653 gözün aydın canım.ıkı embriyo dimi sendeki? Bende test yaptım ama kuruyunca zar zor gorundu cizgi .bu kadar net değil
Cemilef92 Mom653 Benim de böyle çıktı adetime 7 gün vardı hemen kan testi yaptım 22 çıktı değerim, muhtemelen sizin de gebelik vardır, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏼
Mom653 Btlcm Allah bin kere ragzi olsun canım bende çok sabırsızim elim.ayagim titriyor ama.fazlada umitlenmek istemiyorum kendimi herşeye haziliyorum
132025 Mom653 üzmek için söylemiyorum ama arkadaşımında 9.günü böyle çıkmıştı kan vermeye gitti ve sonuç negatifti tüp bebekte en iyisi kan vermek direk sanırım
Cemilegoker Mom653 vakit kaybetmeden kan ver .bu ay hepimizin yüzü güler inşallah.ilk idrarla mı yaptın?
Mom653 vuslatim34 inşallah canim insallah 🤲 Zeynep_ayaz amin cümlemizin inşallah🤲 Btlcm inşallah canim🤲 elisa123 inşallah dualariniza ihtiyacim var🤲🤲 elisa123 inşallah canim🤲