supermommm Arkadaşlar kurban olam şuu içimi rahatlattın benim ya salı günü degerim 34tü onunla ögrendim cuma tekrar verdim 93 olmuş doktor binlere çıkması lazım dedi ama yeni ögrendim daha ben degerim nasıl yükselmesi falan tekrar bida verdim bugün
Dilara0638 supermommm iki günde bir kan verip yükselmeyi takip etmeye devam edeceksin bu süreçte başka yapabileceğin bişey yok ki
Rabia063 supermommm ilk test sonucum 27 ikinci sonucum 46 çıkmıştı inşallah daha yükselir şuan 7binlerdeyiz😍
Mavi34 supermommm gayet guzel yükselmiş hayırlı olsun. Kese gorunmesi için 1500.en az olmalı onu mu dedi acaba doktorunuz
momlove1 supermommm bence güzel artıyor. Benım mesela 100 cıkmıstı 100 100 ekleniyordu üstüne iki gün aralıklarlar ama ben tani adet tr 5 gün gecince gitmiştim.
Rabia063 supermommm 2 gün arayla yaptiriyosunuz zaten benimki bide tüp bebek gec tutunma oldu korkmayin artişiniz güzel
supermommm Mavi34 aynen kadın doguma git keseye baksınlar dedi ama daha önceki gittiğimde 1000 üstü olmadan gelme gözükmez demişti
Mavi34 supermommm 1500 u geçerse vajinal usg de 3000 i geçerse karından görünür. 1 gün arayla bakılan beta sağlıklı bebekte 2 katı civarına çıkar ona göre hesaplarsın. Zaten 5 veya 6.haftada en erken görünür kese
Yagmur8001 supermommm iki güne bir en az %60artması lazım sizinde gayet artmış takip edin iki güne bir 2000lerden sonra kese görünüyor illakki iki kat artması gerekmiyor benimde tam iki katı olmadı ama %60ı geçti ve şuan 20haftalığız 🤍🙏🏻
supermommm Yagmur8001 iyi yani demi doktor pek hoş konulmadı beklediğim yükselme degil falan diye iyide 34 ile ögrendim hemen 1000 mi olacak 2 günde allahım yarabbim ya öyle olsa da çok yükselmiştir diyecek
Hatice68 supermommm benimde ilk değerim 35 di iki gün sonra 87.50 çıkmıştı cok şükür sonra katlayıp gitti hemen binlere çıkmaz ki katlayarak çıkar
supermommm Hatice68 bende öyle biliyorum da doktor 1000 lerde olması lazım diyince canım sıkıldı deger yavaş yavaş yükselecek yani
Yagmur8001 supermommm vallahi bana da doktorum beklediğimiz biraz daha yüksek demişti 168den 303e çıkmıştı iki günde biraz düşük buldum ama bekleyelim bir daha kan ver dedi iki gün baya bir moralim bozulmuştu ama iyice araştırınca yükselmenin iyi olduğunu öğrendim üç gün sonra da 1200lere çıkmıştı 🤍
Hatice68 supermommm tabiki kuzum bende öyle olmuştu iki güne iki katı artması lazım demişti aile hekimim oule de oldu sıkma canını hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah ❤🤲
Ozzseda Değerin normal şekilde artmış bence birden 1000 olmuyor zaten 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor onu takip etmen gerekir canım