rozmerve peki genel olarak hepimiz aynı haftalardayız ne gibi şikayetleriniz var mesela bu haftalar da en çok nelere dikkat ediyorsunuz biraz fikir alalım birbirimizden
Bilge58 rozmerve dinleniyorum bol bol hergün yumurta , yoğurt , muz , ceviz yemeye dikkat ediyorum . Doktorum magnezyum verdi bana çok ağır geldi geri bıraktım.
perilice123 rozmerve ben de kahverengi lekelenme başladı biraz moralim bozuk. Doktorum kırmızıy dönmedikçe sorun değil dedi. Annem de bana hamileyken ara ara lekelenme yaşamış o da mühim değil ama için rahat etsin istersen bir gözük doktoruna dedi yarına randevu aldım😔
Hilalnidos Beyzali gecmıs olsun Allah saglıkla kavustursun yavrunuzla sizi bende de 11 haftalık iken oldu progestan bitirdim bir kutu şükür bitti kanamam ınsallah bir daha da olmaz doktorlar size bir sebep sundu mu kanama için şundan dolayı diye
Nurunannesiii12 bebisim-_00 13+6 günlük ekimin ilk haftası na denk geliyor tahmini doğum tarihimiz.saglikla kavusuruz Insallah😊
Mollier Bilge58 benim en basından beri yoğun bel agrım var bundan dolayı erkek diyorum.her gören de kesin erkek diyor kız olursa herkes ŞOK 😅
Nurunannesiii12 Dimple38 hayır değil poposunu donuyor canımın canani😍 duruşundan kese şeklinden kıza benzettim fakat genital kısmını 1 hafta ara ile göstermedi. Değişebiliyor dedi 18 hafta da gidicez ve ordan perinatologa yönlendirecek.acikca perinatolog un detaylı.ultrasonunu.bekliyorum.cunku bi.yakinima.erkek.deyip sonra 16 haftada kız dediler kesin onlar.da detayı ultrasonu bekliyorlar.cok değişebiliyor bu sefer bi hüzün bi karışık duygu ya kapılıyor insan.
Dimple38 Nurunannesiii12 yenir o minik popolar😁😁 benim dr umda duruşuna göre kemik yapısına göre kız dedi ama ikinci gebeliğim ilk kızımda olan belirtilerle çok farklı açıkçası sanki erkek gibi düşünüyordum bende hala emin degilim😁
Bilge58 Mollier beklemek çok heycanlı doktorun o an ağzından çıkacak o kelime kız yada erkek olsun dünyalara bedel 🥰
Bilge58 damladmr evet doktor büyük ihtimal dedi bu kadar erken kız göstermez diye tahmin ediyordum inşallah değişmez ❤️