Burcunuslu_ mesleğinizi açıkcası sorgulamadım bu ilki hemşirelikle kürlerin ne alakası var dedim ve başarılı bir profesör doktorun önerdiğine hemşire olarak KESİNLİKLE karşı çıkıyorsunuz değişik bi ironi :) bu yöntemle hamile kalmış binlerce insandan biriyim dedim. Yani bazı pek sevdiğiniz doktorların yapamadığını yapan bir uygulama. Ayrıca soğan suyunun adet getirme gibi bi özelliği yok. Maydanoz, adaçayı gibi ödem söktürücü özelliği olan bir arkadaş değil kendisi. Kürün yapılış şekli gayet açık ve düşüğe sebep olmasından ya da adet söktürücülüğünden ziyade Polikistikover veya çikolata kisti olan kadın arkadaşlarımızın kist düşmanı olan bi tarif kendisi ve bu rahatsızlıktan gebe kalamayan arkadaşlar için öneriliyor. Sağlıklı bi kadına etkisi vardır yoktur bilemem. Ama merak eden arkadaşlarıda “sağlıkçı” adı altında yanlış yönlendirmeyin. Düşüncemide sorgulamak kimsenin haddi değil :) buraya yorum yazarken aksi düşünceleride açık olmanızı temenni eder mesleğinizde başarılar dilerim :))