Pinar1234- Iyi günler hanımlar. Şimdi cok kötü sancim var edet ağrısı gibi ama ara ara giriyor. Hemen doktora gitmek istemiyorum. Ama girince de ağrı duramıyorum uyuyamiyorum şu an. Acaba parol içsem mi diyorum içenler var mı bu durum da 🤔🤔
ikincikezanne_ Pinar1234- parol içme olayını bilmiyorum ama sancı sıklığını takip edin 10 dakikada bir girmeye başladı ise doktorunuza ulaşın bence
FatmaArden_ Pinar1234- 4 dk inince gittim doktora bence sicak dusunuzu alin ve hastaneye gidin bebek geliyoo😊
karanfilll Pinar1234- hap içmeyin sancı dakikalarını tutun 5 dakikaya düşerse hazırlanın çıkmadan sıcak duşa girin böyle belinize tutun sıcak suyu akıtın çok iyi geliyor.
Pinar1234- Ebruliates hemen de gitmek istemiyorum aslinda ama dayanılmayacak ağrı değil arada giriyor o şiddetli oluyor sonra gidiyo
kucuktosbik27 Pinar1234- bence doktoruna haber ver sancın geldikçede derin nefes al yavaş yavaş ver. Bir duş al bakalım geçicek mi sancılar
Pinar1234- FatmaArden_ öğlen gittim hastaneye sabah da olmuştu sancı böyle ama açılma vs yoktu nts de normal di geri geldik 🤔
FatmaArden_ Pinar1234- 40+3 te bende4 dk gitmistim. beni eve gondermek istediler acilman yok diye ama agrim vardi merdiven indim hastanede eve donmeyi kabul etmedim acilmam olunca doguma gectim sicak su al acilman cabuk olur
Pinar1234- kucuktosbik27 yok su ve nisan yok Sadece adet ağrısı gibi ağrı var oda 5 dk bir girip gidiyor
2prensannesi06 Pinar1234- merhaba 5 dk geldiyse sancı biraz acı çekmenz lazım 😒 bnce hastaneye git belkide açılman tam santim dedir
Pinar1234- kucuktosbik27 evet geliyor evde annen kayınvalide ve esim yanimda uyuyor kaldırmadım kimseyi 😂😂
Pinar1234- Busmuslina yok bnm bugün oldu böyle öncesi bel ağrısı vardi. Bugün baya oldu sancı düzeyli ve düzensiz nasil oluyor ki
FatmaArden_ Pinar1234- ya istersen evde cek agriyi ama doktor kontrolunde daha iyi ilerliyo serum falan taktilar bana biraz azaltmak icin agriyi. Hareket yapin yatmayin yoks auzun sure cekersiniz sanciyi