Busebse Kızlar haydi çok fazla duyulmamış isim. Önerisinde bulunalım suanlık afra lina düşünüyorum ama sizlerde fikir verin😂sizler ne koyacaksınız kızınız olursa
Afrakorkmaz Attbianne neden sorun olabilir diye düsünüyorsunuz benimde adim afra fakat 26 yasindayim bu zmana kadr ismimle hic sorun yaşamadim. Hatta herkes ne kadar güzel ismin var diyor hep.
Busbushatun Busebse kızımın ismi Sare ama Nihan meva piraye beril mahinur bade esme isimleride hosuma gıdıyor
Susaminannesiii Busbushatun benimde ismim gizem bu yuzde nihan düşünmüştüm 😊koymadım ama😊eski ama cok duyulmayan iismleri cok seviyorum. Yeni isimler patili dostlarımızın isimlerini andırıyor fikrimce
CnsHazel Hazel Elmas koyucam bende inşallah. Elmas annemin adı hazelide ilk düşük yaptığım bebekte karar vermiştim darısı bu kızıma allah evlatlarımızı sağ saglim kucagimiza almayı kucagimizaldığımız bebelerimize de uzun sağlıklı ömürler versin 🖤❤
Susaminannesiii CnsHazel ay cok yazmayın ya bende bayıılarak koydum kıızma ismini. cok bilinmesin hiiişt🤫🤭🤐
Melek-16 Başlık üste çıksın diye yazıyorum❤️ Kızıma Ece ismini koyucaz ama 2. Bir ismi de olsun istiyorum. Hem anlamı çok güzel olsun hem de yabancı dilde de telaffuz edilebilir olsun☺️ Milena ismi güzelmiş aklıma baya yattı😍
Besolaraa Busebse bizim kızın adı Lara olucak etrafımda hiç duymadığım isim Su perisi ve güçlü kadın anlamını taşıyor 🌸
MeliSeliMelih Busebse Ledeyna : Allah’ın makamı, huzuru demek 🌸 Diş Hekimimin adıydı ve ilk defa duymuştum kızımmolursa koycaktım ama oğlum olcak… Ayrıca Yusuf suresinde geçio 😊
Eymenbby4 Elfffcnnn28 erkekler öyle evet benimde oğlum var aklama kadar vurdulu kırdıkı geçer günümüz 😂