Kirmizivosvos Emireel teşekkür ederim sağlıkla gelsin inşallah ☺️ Ay çok heyecanlı cinsiyeti bile öğrenmek maşallah diyelim 🧿☺️☺️
Emireel Kirmizivosvos inşallah hepimizinki sağlıkla gelsin kafanıza takılan bişey olursa yazabilirsiniz 🤗
hill1- Tubacaa Bora-Buğra kardeşler gerçekten çok iyi Coşkun hoca da öyle ben Ankara Liv de çalıştım uzun yıllar güvenebileceğim isimler fakat özel muayene istersen BAŞAK GÜLER oda Liv deydi muayene açtı alanında çok başarılı ve çok ilgili 👍🏻
Garfield06 Tubacaa ben gidiyorum Türkan hanım gercekten iyi ve zeki bir doktor. Kurtajimi kendisi yaptı. Cok memnun kaldım. Tekrar gebeyim ve yine ona gidiyorum. Tavsiye ederim.
Tubacaa Garfield06 teşekkür ediyorum pazartesi görüşeceğim memnun kalırım umarım. Sağlıklı bir şekilde bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallah 😊
Yonca0218 Tubacaa ben gidiyorum Türkan hocaya çok memnunum her konuda daha siz sormadan aydınlatan bilgili sakinliğiyle sizide sakinleştiren, ilgili bir doktor. Demir hayat iki can sigortası ile doğum paketi aldım tavsiye ederim çok uyguna geliyor
Yonca0218 Annesionu-yer normal ücreti 11 bin doğum paketi Liv de bu sigorta ile 7400 e geliyor artı birde iş yerine bu sigorta belgesini götürdüğünüz de 1600 TL si taksitle size ödeniyor 5800 e geliyor
Garfield06 iremakn1- evetbende turkan hanima gidiyorum. Ikili taramaya gittiginizde cinsiyet tahmini yapti mi doktorumuz
Yonca0218 Garfield06 ben 12. Haftada taramaya gittim bacak arasını gösterdi ama iki hafta sonra gel cinsiyeti kesin söylerim dedi. 14-16 hafta arası söylüyor giden arkadaşlarımda Türkan hanım a bu hafta aralığında söylemişti
Garfield06 Yonca0218 yaa hemen soylese keske cok heyecabliyim bende haftaya cumartesi gidecegim tarama icin :) insallah sagliklidir bebis:) tesekkurler cevap verdigin icin💓