Zynpdll merhaba canım benim tam 6. Haftanın sonunda kanamam oldu. Dediğin gibi kıpkırmızı 4 kez oldu ama sadece silince 4.5 saat aralıklarla. Sabaha karşı kahverengi geldi. Bir daha olmadı. 12. Haftada yok çok şükür. Yaptıklarıma gelince; ilk kanama gelince hemen hemşiremi aradım. proluton iğne vurul dedi. Kardeşim sağlıkçı hemen iğne aldık eczaneden vuruldum. Ama kesilmedi 2 saat sonra 2. Kanama geldi Dr aradım bu kez. Ona iğne olduğumu ama kesilmediğini söyledim. Oda ağız dan progestan almamı söyledi tekrar eczaneden ilaç aldırdım ve kullandım. Bunların üzerine 2 kez geldi ve dediğim gibi sonuncusu kahverengi idi. Ertesi gün ultrasonda kalp atışını gördük koltukta bayıldım o kadar kasmışım kendimi. Çok iyi anlıyorum seni o yüzden. Akabinde ağız yolu progestan devam ettim 4 hafta. Hafta da 1 de proluton iğne oldum. Sadece tuvalete ve yemeğe kalktım hiç kalkmadan yattım. Kan odağı varmış bende 12. Haftaya kadar dinleneceksin Bebek büyüdükçe risk azalır dedi. Çok şükür zaten bir daha kanamam olmadı. Ama olabilir de. Sakin olmaya çalış eğer iğne olabiliyorsan ol derim. Ama arkadaşların söylediği gibi düşük olursa durduramayiz diyor doktorlar. Birde aşırı kanama oluyormuş düşükte parçalı şekilde. O yüzden içini ferah tut. Yat dinlen. Allah bebeğini sana bağışlasın