Feyzaasvm Senanurr9595 evet suyum gelip hastaneye gittiğimde 3 cmdi Hiç sancım yoktu. biraz suni sancı ile beş altı saat sonra doğurdum 🐣
Cidemkisa Senanurr9595 vala bu gebeligimde de daha hareketli bir bebeğim var 35 i bitirioz ins erken gelmez 😊benimde toplanıyor sol tarafıma zaren doktorumda dedi sol tarafına dayanmış bebeğin dedi normal dedi
kavunicibalik Senanurr9595 37. Haftada enerji patlaması, dışkıda yumuşama ve bel ağrısı ile başladı. 37+3 te akşam suyum geldi, ardından nişanım. Gece 4 gibi sancılarım başladı ve sabah 10da da doğum yaptım. Bugün yine 37. Haftaya girdik ama hiç bir belirti yok 😅
Minnakkkk sevgisevgi yani öyle beni rahatsız edecek bi agrım olmadı hiç hatta doğuracağım gün fazla enerjiktim eşim çok iyisin bugün doğurmaya niyetin yok galiba demişti 😀 sanırım hamileliğim boyunca bol hareket edip hiç kendimi kısıtlamamamdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Minnakkkk Senanurr9595 yani bazen o kadar hızlı ilerliyor ki sancım çıkıp hastaneye gittiğimde sabah ezanı okunuyordu bir cm açıklığım vardı sabah ona kadar açıklığım hep aynıydı derlen ben bile nasıl Doğuma girdim anlamadım öğle ezanında doğurmuştum 😀 ebe çok güzel dua almışsınız demişti