kkuubbrraa Betul-1 bana normal doğum tavsiye etti ilk bende öyle bekledim 42+5te artık doğmadı hiç açılma sancı yoktu mecbur kaldık sezeryana
Betul-1 kkuubbrraa anladım canım sağol, tabi biz ne planlarsak planlayalım o an şartlar neyi gerektiriyorsa o tercih ediliyor
Mervealp Dmrefe bende Dmrefe merhaba postun üzerinden epeyi zaman geçmiş ama bir şey sormak istiyorum size. Bende Toygun beyin hastasıyım. İkili test ve 5 ay detaylı ultrasonunuzu nerede yaptırdınız sizi de mi İstanbul a gönderdi ?
Canansykn MelisDeniz esengül hanım da bende duydum Atilla ya gittim ilkten ona devam 🌼 hayırlı haberler alırsınız inşallah ❤️
MelisDeniz Canansykn insallah çok tesekkür ederim sizin de Allah bağişlasın sağlıkla kucağınıza alın insallah 🌸😍
Mammyy Veralynn bende Abdullah beye gidiyorum çok ilgili değil mi gerçekten herşeyi anlatıyor ve çok kibar ☺️
Veralynn Mammyy evet 16sinda gel demisti dedigi gunden itibaren mhrs uygulamasina gunde kac defa baktim randevu kacirmayayim diye 🙈 kacirmadimda cuma gidiyorum Allah nasip kismet ederse ☺️
Masal53 Veralynn bende Abdullah cevrioğluna gidiyorum benim içinde ilgili detaylı gösteriyor anlatıyor herşeyi
Mammyy Masal53 nasip inşAllah devlet korkusu çok olmuştu burda okudukça tesadüfen başladım ama Abdullah bey gerçekten iyi biri
Veralynn Masal53 Sezeryan yapar bence cunku kendi doktorun gün saat veriyor bence kendi takvimine göre ayarliyordur. Normalde ama kim denk gelirse o yaptiriyormus dogumu kendi doktorun gelmiyormus arkadasimdan biliyorum