Veralynn 2015seis evet demek bir bana olmamis bende reyapa gecmistim hemen yatis verip sabah sezeryana almislardi 🤦♀️ daha da tovbe dedim oguza gitmem 🤦♀️
2015seis Veralynn aynen canim beni devletten soguttu durumum zordayken özele gitmek zorundayim çünkü careyi orda buldum yeterki saglikli olsn bebegim çünkü ne cektigimi bir ben bir rabbim bilir
ElifLaren Merhaba, bende vatan hastanesi erson beye gidiyorum 14 unde sezeryan ile doğumum var daha önce onda spinal yapan var mı ?
kkuubbrraa 2015seis Ben İstanbul’dan geldim Çorluya normal bir şey için bile devlet hastanesine gitsen büyük sıkıntı hiç ilgilenen yok test sırası bir türlü gelmiyor
Veralynn 2015seis bbenimde tesaduf simdiki doktorum iyi cikti devlette mecburiyetten gitmek zorundayim sigortam yok diye ozele gidemiyorum ucret tarifesi daha farkli oluyormus sigorta olmayinca. Of off Allah yardimcimiz olsun tez zamanda alalim bebisleri kucagimiza 🙏
Asyamira Mery123 Çok haklısınız gerçekten bende aynı tavırla karşı karşıya kaldım bitse de gitseler der gibi bakıyor muayenelerinde. Ayrıca ilgisi sıfırdı numarasını verdi ama yazıyorum 1 hafta olmasına rağmen dönmüyor telefonları meşgule atıp hiç bir şekilde geri dönüş yapmıyordu asla memnun kalmadım
2015seis Meneksekara 23 haftalikken demisti canm bebegimin kalbi cok guzel atiyordu hareketleri cok iyiydi sadece suyu azalmisti sonra kendi doktorum igneyle ilacla ayakta tuttu beni de bebegimi de suan 35 haftaligiz 2 hafta sonra dogum insallah
ElifLaren Yuksel2487 ilk zamanlar çok memnundum ama fazla yoğun olduğu için çok fazla ilgi alaka olmuyor takip açısından sorun yok her şeye bakıyor vs ama dediğim gibi odasında durma süresi bile diğerlerine göre az
Yuksel2487 Keşan dayım ama burada düşünmüyorum Çorlu vatan Erson Aksu ya gelmek istiyorum giden var mı memnun musunuz