oykuduru21 kkuubbrraa Vega da Ayşegül hanıma gidiyorum 😊 siz hangi hastaneye gidiyorsunuz kaç haftalıksınız
Babyfirst Vatan hastanesi ikili test yaptıranlar varmı fiyat nedir birde sonuç kaç günde çıkıyor acaba
kkuubbrraa 2015seis evet bende devlette böyle şeyler duyduğum için gitmeye korkuyorum 3. çocuğum hep vatana gittim fiyat yüksek ama mecbur kalıyoruz işte
2015seis kkuubbrraa aynen ama olsun cocuklarimiz saglikla dogsunlar birkac ay fazla calissin babaları bisey olmaz bence devlet in hic isine gelmiyor bazi seyler sorumluluk kaldiramiyorlar
MerveTheMom Selam, bende çorludayım. Vatan’da sedat bey’e gidiyorum. ÖEl de iki kez toygun’a da gittim.
Veralynn Meneksekara ben abdullah cevriogluna gidiyorum cok guler yuzlu ve ilgili biri. Gecen gebeligimde oguz beye gittim doguma yakin cok sogudum daha da gitmem🙅
Mammyy Veralynn bende Abdullah beye gidiyorum çok ilgili değil mi gerçekten herşeyi anlatıyor ve çok kibar ☺️
Masal53 Veralynn bende Abdullah cevrioğluna gidiyorum benim içinde ilgili detaylı gösteriyor anlatıyor herşeyi
Veralynn 2015seis Beni de doguma kabul etmemisti edirneye sevk etmisti orda dogumu baslatacaklardi kabul etmeyip corluya gelmistim direk oguz beye. Niye geldin ki dogursaydi orda demisti o.c🤬
2015seis Veralynn aynen canm bana sonlandir yoksa sende tehlikedesin dedi bende dedim o zaman sonlandirin madem öyle yapin ameliyati dedim ben yapamam git edirneye yada özele dedi o anki halimi anlatamam aglaya aglaya perisan olmustum adamin umrunda bile olmadi
2015seis Erva111 bende canm cok mukemmel bir doktor 2 haftamiz kaldi doguma insallah dogumda da iyi gelir bize
Veralynn 2015seis evet demek bir bana olmamis bende reyapa gecmistim hemen yatis verip sabah sezeryana almislardi 🤦♀️ daha da tovbe dedim oguza gitmem 🤦♀️
brckrck Canansykn Merhaba 🌸 Atila Bey den memnun musunuz? Normal doğumu destekliyor mu? Ve muayene +doğum ücretleri nasıl ??
MelisDeniz Ben de Tekirdağ’dayım :) şu an gebe değilim ama Esengül Hanımla Ümit beyi çok duydum giden duyan bilen var mı? :)) Gebe kalmayı bekliyorumm :(
Seyyydaazehra MelisDeniz bende onları cok duydum atilla bey var yaşamda kesinlikle öneririm çok iyi bilgili bir dr
Canansykn MelisDeniz esengül hanım da bende duydum Atilla ya gittim ilkten ona devam 🌼 hayırlı haberler alırsınız inşallah ❤️
Marry_59 Tekirdağ star medica hastanesinde Filiz hanım var. Güler yüzlü, ilgili, naif harika bir doktor ❤️
bsrsll Bende reyap hastanesinde Feride Şadi ye gidiyorum 35. Haftadayız çok ilgili ve açıklayıcı bir doktor. Önlemleri de erken alıyor sıkıntı yaşamadık şuana kadar çok şükür bakalım doğum nasıl olcak 😅
Sedanindenizi bsrsll Ben de feride hanima gidiyorum. On gorulu, tatli dilli ve cok tedbirli bir dr. 27 haftalik olduk bizde seviyoruz doktorumuzu💕