Suheyla83 Meyracukurmaraz hımmm benim daha var ama nifty testi yaptırmıştım riskden dolayı onda zaten görünüyormuş dendi
Suheyla83 Merveee34 doktor tecrübesizmiydi acaba benim doktorum tecrübeli gibi ama bellide olmaz tabiyki
Merveee34 Suheyla83 valla yılların doktoru çok hastası var çok bilgili bana arkadasım önerdi riskliydi hamileliğim. Çok güveniyordum ama cinsiyet meselesinden sonra hiç gitmedim
ozgetkmk @Suheyla83 benimde 13 haftalıkken pipi gördü 100de 95 erkek dedi gerckten cıkıntıyı bizde gördük ama hala emin olamıyoruz erken bi hafta olduğu için ve burada bende okudum pipiyi dahi görüp sonradan kız olduğu o yüzden 1 hafta sonra kontrol. Var netleşmeden bişeyde alamıyorum 😖
Tugbademkilic Bizede 14. Haftada kağıda erkek yazdı bende gordum ultrasonda bi çıkıntı bir tane oglum var gönlüm kızdan yana 20. Haftayı bekliyorum belki kordondur diye 🙈
Larinnaz Suheyla83 ilk kızımda12 haftalıkken dr bilmişti.şimdi 2. Kızıma erkek dediler 16. Haftada kız oldugu anlaşıldı.
Mavi-7 Suheyla83 Suheyla83 genelde böyle kafası yuvarlak top gibi olanlar erkek oluyor sanırım 🙈🙈 .Çenesi sivri uzaylı gibi görünenler kız oluyor 🙈🙈
Fatosbartu Suheyla83 benziyorlar canim doktorlar bazen kordonu görüp erkek diyebiliyormus sonradan kız oldugu anlaşılıyor pozisyon cok önemli net konuşmak için
Gulsen4224 Suheyla83 yukarıya bi çıkıntı göremedim ben balım kız bebeğe benziyor doktorun daha iyi bilir elbet ama🌸
Suheyla83 Gulsen4224 doktor bacak arasını gösterdi orda çıkıntı gördü ama duruşdanda anlaşılıyormuş erkekmi kızmı diye. Kafa yapısından filan anlaşılıyormu
Gulsen4224 Suheyla83 çıkıntı kız bebekte de oluyor balım ama yukarıya bir çıkıntı ise erkektir bebeğin kafa kemik yapısına görede doktorlar tahminde bulunur 🌸
Merveee34 Alyaveannesi valla her gitmeme video da Çekmistim canım kesin kesin erkek diyip durdu . Bide bilgili iyi doktor .daha önce çok büyük hastanelerde çalışmış 50 üzeri yaşı . Öğrendikten sonra zaten hiç devam etmedim daha
PurpleTail Suheyla83 pipiyi gördükten sonra değişmez biz 12. Haftada hörmüştük her gittiğimizde de görüyoruz maşallah😊
BRUTAL-BETTY Suheyla83 evet devlette ki doktorum %75 kız dedi tâbi ben salı günü özele gittim ve kesin olarak erkek olduğunu öğrendim 🙈 ikinci kez oğlum oluyor 🥰
Suheyla83 BRUTAL-BETTY sağlıkla gelsin kuzucuk benimde 2. Kez oğlum oluyor doktprum kıza benziyor demişti çıkıntı görünce erkek dedi senin bilmiş buradaki tahminde bulunanlar banada hep kız dediler doktorum erkek dedi sağlıkla gelsinler inşallah ikinci erkek annesi olacagız :)