Suheyla83 burdan bakan 4 arkadaş kız dedi doktorum dün erkek dedi 14. Haftamdayım pipi görüp sonradan kız bebeğe dönen varmı
BRUTAL-BETTY Suheyla83 canım bana da buradaki herkes ne zaman ultrason resmini atsam erkek diyor 🙈 Doktorum da 11 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 13 haftalık olunca kıza çok benziyor dedi 🙈 yarın sabah kontrolüm var inşallah cinsiyeti öğrenecem
Merveee34 Suheyla83 Suheyla83 bence en garanti ayrıntılı usgye girene kadar hem kimseye söyleme hemde alışveriş yapma canım . 3.bebeğimde doktor ısrarla erkek dedi .%100 oran verdi hep .ama hep kız hissediyordum ayrıntılı usgde kız çıktı başka 2 doktora daha gittim onlarda kız dedi .sonra o doktoru değiştim zaten.
irorkay Suheyla83 doktoruna güven canım bana burada herkes kız dedi herkes ama 🤣🤣 biz de kesin kız dedik. 16 da doktorum direk erkek dedi. Detaylıda da kesinleşti 🤣
Minosunkalbii Suheyla83 bizde ilk kordon dedi renk koydu soonra ben hemen gördüm pipiyi doktorda erkek dedi önümüzdeki ay netleşir dedi bende acaba yaniliyomu die merak ediyorum pipiyi bende gördüm merakla bekliyorum.. 14 haftalık söylemişti yarın 15 haftalık olucam.
Morperi Bacak arasını görüp erkek dediyse değişmez ama erkeğe beziyo dediyse 16 dan sonra daha net olur..14de bana kıza benziyo ama kesin diyemem dedi 16da kesin erkek dedi bacak arası ve pipiyi görmüştü
Suheyla83 Morperi bacak arasını görüp erkek dedi ama burdaki herkes bacak arasını gmrdü erkek dedi ama kız çıktı diyolar şaşırıyorum
Suheyla83 Merveee34 erkek demesinin sebebi neydi bacak arasını gördümü bizim bacak arasında pipiyi gördü ama öyle görüp değişenler oluyormuş kprdon filan
Suheyla83 irorkay doktor tecrübeli evet güveniyorum peki detaylı ultrason kaçıncı haftada yapılıyordu benim ikinci gebeliğim ama unutmuşım 😄
Fatosbartu Suheyla83 bizim 14+3 de bacak arasından net şekilde belliydi erkek oldugu sonra hiç değişmedi resimde vermişti. Ama erkeğe benziyo dediyse degisebilir
Fatosbartu Suheyla83 gördüğü kordon değilse pipidir bi kac sonra netleşir iyice saglikla gelsin kuzucuk
Merveee34 Suheyla83 evet canım garanti erkek dedi her defasında .kız olduğunu öğrendikten sonra gittim tekrar hocam dedim ayrıntılıda kız çıktı .baya baktı aaa dedi çükü düşmüş bunun dalga geçer gibi .Daha da gitmedim zaten
Suheyla83 Fatosbartu allah razı olsun aminnn cümlesinin. Kordonla pipi farklımı görüntüsü acaba yoksa çokmu benziyolar çok merak ettim :)
Suheyla83 Meyracukurmaraz hımmm benim daha var ama nifty testi yaptırmıştım riskden dolayı onda zaten görünüyormuş dendi
Fatosbartu Suheyla83 benziyorlar canim doktorlar bazen kordonu görüp erkek diyebiliyormus sonradan kız oldugu anlaşılıyor pozisyon cok önemli net konuşmak için
Suheyla83 Merveee34 doktor tecrübesizmiydi acaba benim doktorum tecrübeli gibi ama bellide olmaz tabiyki