Ardc Selmaolmz ben iki takım kıyafet koydum, onun dışında ekstra üç adet zıbın, 2 adet atlet, 2 adet alt ayaklı pijama, 3 adet çorap koydum bebek için. 10 adet bez, 1 paket ıslak mendil, pişik kremi, 2 adet battaniye, 1 adet müslin battaniye koydum.
Goxun Glsndgma ben henüz 21 haftalığım bir çok şey alındı ama hastane çantasına ne koymak gerekiyor bilgilendirirmisiniz🧚♀️
Semashbl GamzeErenDuru keşke aldırmasaydın onlara bizim ilk benim eşim de bir şey olur mu çekincesiyle erken erken diyordu artık 24 olunca ben dinlemedim almaya başladım ona kalsa bizde yenilerde almaya başlayacaktık ki 32 den sonra çalışacağım bir de bende hevesliydim senin gibi kırılacak gibi oldu ama dinlemedim kırdırmadım 🤭
GamzeErenDuru Semashbl ne bilim hamilelik hormonlarım tavan yaptı kaynanam herşeye karışıyor Doğum mu nerde yapacağına kadar
Seses Hatice68 çok geçmiş olsun bende 29 haftadan beri erken doğum rıskım var doktorum 36 haftada normal doğum dedı oyuzden merak ettim
didem1234 Glsndgma 34+4′teyim. Her şeyi alındı. Kıyafetleri yıkanıp ütülendi. Oda yerleşti. Sadece hastane çantası kaldı. 1-2 güne onu da hazırlayacağım.🤗
medine_11344 Tskaya Allah burdaki her kese kolay dogum nasip etsin ben dogursu bisey almadim kocami son ayimizda isden atdilar Allah kerim insallah bende alirim her seyi bu arada 35 haftadayim🙏🏻
Cahideburak Rabis01 ben 36 dayım daha yeni hazirlamaya baslayacam yıkadım ütü kaldı erken doğum riskiniz yoksa erken hazırlamayı bence
Gulsah54 Glsndgma 36 haftaligiz 31. haftadan beri cantamiz hazır normal bekledigim icin ne zaman geleceği belli degil 😄😄
Buketkucuk Selmaolmz ben takım yapıp ambalajladım. Yani bir zıbın, bir alt, bir üst ya da tulum, çorap, şapka, eldiven koyup kilitli poşetlere koydum. 5-6 tane takım yaptım belki daha fazla çünkü süreçli kaka yapıyorlar kusuyorlar terliyorlar fazla kıyafetten zarar gelmez ama az olurss yetmeyebilir
Rabis01 Buketkucuk kilitli poşeti migrostanmi aldiniz hangi boyu daha ideal bend3 almak istiyorumda şok ta yada A101 de de varmidir
Sose Glsndgma bende bugün yıkıyorum 33.haftadayız.. Renklileri atmaya korkuyorum mendillerden aldım ama elde suda geçirdikten sonra mı atsam.. Siz nasl attınız
Rabis01 Sose aynen yaa tum renkleri birliktemi atiyoruz makinaya bende sari mavi siyah yesil gri renkler agirlikli icine beyazda atsam solma yaparmi acaba kisa programda zaten yikicagim ama suan merak ettim
Glsndgma Sose Sose beyazları açık renklileri koyı renklileri ayırdım korktum renk geçer diye narin elde yıkama 30derece90dakikada yıkadım herşeyini battaniyesinide bu programda yıkadım tek nevresmleri kaldi onlari yıkayıp ütüleme ve yerleştrme doğum çantası hazırlamasına geçiçem
Sose Rabis01 ben şimdi attım içinede domolün renk koruyucu mendilinden attm 3 tane.. Koyu renklileri elimde 1 kere sudan geçirdim.. Şimdilik bi sorun yok suyun rengi bile değişmedi.. Roxyle yıkadm bide..
Buketkucuk Rabis01 a101den almıştım ben ama hep yok orada arada geliyor, karfurdan alabilirsin kroplast çift kilitli poşet büyük boy aldım ancak yetti