Buseninannesi_21 Glsndgma 20 haftaligim henüz yolu yariladik ama ben daha çok doğumdan korkuyorum inşAllah son aylarimi heyecan yerine korku sarmaz. 🙄
Oozgn Yetgineslihan 6 yıl önce oğlumun kıyafetlerini hem doğmadan hem doğduktan 2 3 yaşına kadar sabun tozuyla yıkadım lekeleri çıkarmada bire bir alerji vs yapmıyor
Buketkucuk Glsndgma 35 haftalığız gün itibari ile. Daha 17.haftamda annem beşikleri aldı. 22.haftamızdan sonra detaylı ultrason da cinsiyetimiz kesinleşince alışverişlere de başladık. 28.haftada bütün önemli eksiklerim bitti şükür ki, ufak tefek eksikleri de 30. Haftama kadar bitirdim hastane çantamı hazırladım. Şimdi de nescafedir bisküvidir o tür eksikleri koyacağım çantaya ve herşey hazır olacak kısmetse. Bence geciktirmemekte fayda var Allah korusun erken doğum olabilir, bir aksilik çıkabilir. Ne olur ne olmaz bence erkenden hazırlamakta fayda var🙈
Buketkucuk Selmaolmz ben takım yapıp ambalajladım. Yani bir zıbın, bir alt, bir üst ya da tulum, çorap, şapka, eldiven koyup kilitli poşetlere koydum. 5-6 tane takım yaptım belki daha fazla çünkü süreçli kaka yapıyorlar kusuyorlar terliyorlar fazla kıyafetten zarar gelmez ama az olurss yetmeyebilir
Uzumummm Haftada hazır olması gerekli bence her açıdan erken doğum riskine karşı yıkanıp ütüsü hazır olmalı en azından. Bi de bu haftadan sonra insan alışverişle hazırlıkla uğraşmak istemiyor zorlanabiliyor ağırlaştığı için
Rabis01 26.haftamdayim hazirlamadik henuz esimle konustugumuzda erken cantada toz olur diyor neden toz olucakki ben galiba 30.haftada hazirliyacagim
Cahideburak Rabis01 ben 36 dayım daha yeni hazirlamaya baslayacam yıkadım ütü kaldı erken doğum riskiniz yoksa erken hazırlamayı bence
Ardc Glsndgma ben 36+4 haftalık hamileyim. Sadece hastane çantamı hazırladım ve beşiği kurduk. Bebeğin geri kalan kıyafetlerini, eşyalarını yıkamadım. Yıkayıp ütülersem çok çabuk tozlanır diye düşünüyorum. O yüzden 38.haftamda yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum. Bebeğim erken gelirse de yıkama- ütüleme işi basit, hemen yapılır diye düşünüyorum. O yüzden iki hafta sonra başlayacağım.
Semashbl Glsndgma 30+1 bugün oğluşumuzun herşeyi hazır yaz bebeği olacağı için ve sıcak yerde yaşadığımız için zıbın ve hastane çıkışları dışında pek kıyafet almadık çünkü genelde zıbınla durur dediler sonrası için de hele bir doğsun iri mi olacak minik bir oğlan mi olacak ona göre alırız dedik puset ve arabamız kaldı sadece bu hafta yıkayıp ütüleyip hurçlara koyacağım hem toz olmasın hem de çantada havasız kalmasın istiyorum 34-35 gibi de çantaya yerleştiririm artık kendi hazırlığımi da yaptıktan sonra 🥰
Ardc Selmaolmz ben iki takım kıyafet koydum, onun dışında ekstra üç adet zıbın, 2 adet atlet, 2 adet alt ayaklı pijama, 3 adet çorap koydum bebek için. 10 adet bez, 1 paket ıslak mendil, pişik kremi, 2 adet battaniye, 1 adet müslin battaniye koydum.
ikiponcik_annesi Melekgulten benim kızda 41 de zorla gelince tabii hiç o telaş olmuyo ikincide de 😂😂 bizimde bi oğlumyz olacak bakalım hayırlısıyla hiç yaşamamışım gibi ama ilki kadar yaşayamıyoruz bunda ablamız takipte 🤭
GamzeErenDuru 30 hafta 2 günlüğüm ve hiç şeyim hazır değil hiç bi şey almadım çünkü eşim ve kayınvalidem daha erken deyip hevesimi kırdılar ikinci çocuğum ama bir oğulum var allah nasip ederse kızım olacak oda heves kırdılar 😞
Semashbl GamzeErenDuru keşke aldırmasaydın onlara bizim ilk benim eşim de bir şey olur mu çekincesiyle erken erken diyordu artık 24 olunca ben dinlemedim almaya başladım ona kalsa bizde yenilerde almaya başlayacaktık ki 32 den sonra çalışacağım bir de bende hevesliydim senin gibi kırılacak gibi oldu ama dinlemedim kırdırmadım 🤭