Pirincveannesi zuzuo ben cuma günü gidicem ama hastane yorumlarına baktığımda perinatoloji bölümüyle ilgili güzek yorumlar var bakalım
teachervera pink_dream25 sen neye karar verdin canım doktor değiştirecek misin 😊bence bir doktor da sabit kal doğuma kadar her şeyini bilen, takibini yapan
Meryemmeyra gizemozdemir1990 sanirim miyomun durduğu yer önemli 7 yıl önce riskli diye sezaryan yaptı doktorum bebekten önce gelip kanali tıkayabilir diye simdi 2.hamileligim yine büyüyor bakalım
gizemozdemir1990 Meryemmeyra benimde sezeryan kesin. Ve dogumda alamayacakmis muhtemelen cok kanama yapar dedi.'
Sumisalii evaburak95 ayyy ayni duyguyu yasamisiz yaaa bende oyle cok sevindim tabi evlat evlattir ama olmayanida istiyor gonul bizede ilk erkege benziyor dedi sonra kiz dedi
Sumisalii evaburak95 aynen yaa bugun detayliya gittim bi umut yinede icimde vardi belkidir die ama kesin kiz oldugu netlesti 3 kizim olucak
evaburak95 Sumisalii olsun canım ne yapalım Allah tan gelen sağlıksız olmasından sa sağlıklı bi prenses gelsin dünyaya 🌸
Sumisalii evaburak95 aynen cnm cok sukur kismetmis napalim hayirlisi olsun senin kac cocugun var cnm benim iki kizim var 3 cude yolda 😍😍