FyznrKrts Rabia424 https://hizliresim.com/qRYrKL Bizim kız baya nazlandı, elleriyle yüzünü kapattı zar zor açtı, parmaklarını çok zor sayabildi doktor. Biraz babasini odaya almadıği için doktora kizdi galiba 😅
uraluygar _sena_ 21 ve 24 hafta arasi yapiliyor ayrintili ultrason. oglumda da bu haftalar arasi yapiliyor sadece demisti doktorum.
Pirincveannesi zuzuo ben cuma günü gidicem ama hastane yorumlarına baktığımda perinatoloji bölümüyle ilgili güzek yorumlar var bakalım
miraninannesi1 Guleserrr hayır sezaryen oldum 2020 6 Nisan da 1600 TL ödedik muayane ücreti de indirimli 65 veriyodm sigortalıyken şuan 75 civarı isterseniz numarasını verebilrm hastanenin merak ettiklerinizi fiyat bilgisini sorabilirsiniz.
Ezgi-221 gizemozdemir1990 Aynen canım valla bende 33 yasındayım ilk bebegim bu miyom benimde basıma dert oldu inşallah sorunsuzca bebegini kucagını alırsın dualarım seninle ben daha 17 haftadayım ama hep bir risk neolcak belli değil şuanlık bir sorun yok
teachervera pink_dream25 hamilelik sigortası naısl oluyor benimde sigortam yok. Ne kadar ödeme yaptınız
pink_dream25 teachervera 140 sgk lı fiyatı ya. Sigortası olmayanlar için hamilelik sigortasından yararlandırıyormuş devlet bugn öğrendm bende