Mervee8167 Rabia424 https://hizliresim.com/RvyWz9 25 haftalıktık burda ağzı açık uyuyoruz sanırım 😅 o el de hep yüzünde 🥰
ExcitedMom Rabia424 detaylıda göstermişti böyle 😊sonra normal ultrasonda bu kadar gördük şimdi yüzünü kapatıyor gostermıuor
Sumisalii evaburak95 amin cnm sagol rabbim gonlundekini versin insallah ya bende yarin gidecegim detayliya insallah umit ediyorumki benimde doktorum yanilmis olsun ya dualarinizi eksik etmeyin lutfen allahim herkesim istedigini versin insallah
evaburak95 Sumisalii amin canım inşallah benim gönlümde ki erkek di doktor ilk erkek diyince çok sevinmiştim kız diyince bi şok oldum ama sonra içim kıpır kıpır oldu sağlıklı olsun da gerçekten 🌸❤️
Sumisalii evaburak95 ayyy ayni duyguyu yasamisiz yaaa bende oyle cok sevindim tabi evlat evlattir ama olmayanida istiyor gonul bizede ilk erkege benziyor dedi sonra kiz dedi
gizemozdemir1990 Ezgi-221 benim rahim agzini actigi icin alma taraftari doktorlar. Dogumdan sonra kuculuyormus ama benim basima cok is acti sanirim ondan. Tabi yeri turu vs cok onemli, doktorunuz en iyisini bilir. Ama sezeryan olacagim kesin
Ezgi-221 gizemozdemir1990 Aynen canım valla bende 33 yasındayım ilk bebegim bu miyom benimde basıma dert oldu inşallah sorunsuzca bebegini kucagını alırsın dualarım seninle ben daha 17 haftadayım ama hep bir risk neolcak belli değil şuanlık bir sorun yok
Rabis01 Fatosef hayir ucretli degil gittiginiz doktorun kullandigi ultrasyon cihaziyla alakali mesela benim doktorum saolsun 10.haftadan beri hep renkli acar her gittigimde de renkli sekilde fotografini verir hatira olsun der
teachervera pink_dream25 deniz hoca yaptı çok ilgili oda. Selda hoca benim 8 de olmasına rağmen bilgisi olmuş erkenden geldi oda girdi detaylı ultrasona. Deniz bey her şeyi güzelce inceledi yüzünü çekmek için bayağı zaman ayırdı 😁benim ufaklığın miskinliği üzerinde idi. Siz gittiniz mi selda hanıma