momy_95 Fundacivi bu görüntüler 4 boyutlu ultrasonla mı yoksa daha üst düzey makinelerle mi çekildi ..
Aysaagul VildanNaz Google dan hizliresim.com a gir oradan resmi seç ve bağlantıyı kopyala buraya yapıştır canım
VildanNaz Busebse teşekkürler canım🥰 hastane olarak bende özele gidiyorum ama orda yapmadılar bana canım doktorumuz özel bi kliniğe gönderdi oda çıktı vermedi olmuyo burdan dedi telefonuma attı kendine ait bi uygulamadan. Hastaneden daha renkli alamadık verecekler mi bilmiyorum🙄
Ezgi-221 gizemozdemir1990 benimde miyomum var 10 cm ama alınmasından hiç bahsetmedi doktorum yerne göre değişiyo canım benimki rahim agzını komple kapamış durumda ve ben daha 17 haftadayım cok tedirginim agrılarım olcakmı diye
gizemozdemir1990 Ezgi-221 benim rahim agzini actigi icin alma taraftari doktorlar. Dogumdan sonra kuculuyormus ama benim basima cok is acti sanirim ondan. Tabi yeri turu vs cok onemli, doktorunuz en iyisini bilir. Ama sezeryan olacagim kesin
Ezgi-221 Meryemmeyra canım benimde miyomum var 10 cm şuan 17 haftadayız bizde ama daha büyümesini beklemiyor doktorum ilk dogumundan sonra cok kanaman oldumu
Hulyaa12-- DenizSayer Ay inşallah görürsünüz çok güzel bir duygu gerçekten 3 haftadr yatıp kalkıp bakıyorum 🙈maşallah berekatullah ama her halleri birbirinden güzel rabbim kimsenin kucağını boş koymasn isteyen herkese hayrlisiyla nasip etsin
teachervera pink_dream25 cumartesi detaylı ultrasona yengem geldi o 12 yıldır Ahmet beye gider. Selda hocayı gördü diyo ne kadar ilgili ben doktorumu değişiyorum dedi 😁😁
Cellist61 uraluygar bu siyah beyaz görüntü nasıl oluyor ? Sanırım yine 4 boyutlu ultrasonun siyah beyaz olanı değil mi ?