Hfz1818 Reglden once en erken nezmn hamilelik ogrenilebilir?gogus ucu acimasi sanki catlamis gbi agri.sol kasik batmasi belirti olabilir mi ? Yumurtlamanin 9.gunu ogunden beri ciddi gogus acisi gaz siskinligi ve sol kasik agrilarim var.
gokhande Hfz1818 adetime 13 gün kala göğüslerimde acı ve şişlik oldu ( uzun zamandır şişme acı olmuyordu) adetime 4 gün kala test yaptım pozitif çıktı ben böyle öğrendim 😊
Birsen2906 Hfz1818 adetime 5 gün kala çift çizgiyle öğrendim kanda da aynı gün beta 20 çıktı 🤗 doktor ulturasonla baktı çok minik haftaya gel keseyi görelim dedi 🤗 beta 20 çıktıktan 3 gün Sonr a tekrar verdim 144 olmuştu 🤗
sumeyye_81 Hfz1818 benim hic belirtm yoktu sadece bi kac kere bas donmem oldu adetime 7 gun vardi test yaptim cok silikti 4 gun sonra yaptim koyu kirmizi oldu suan adetime 2 gun var baya erken ogrendim 😂😂😂
Husn-izan Hfz1818 Ben adetime 5 gün kala test yaptım öyle öğrendim ama adetime 10 gün kala 3 gün falan pembe akıntım olmustu uygulamada yerleşme lekesi falan dedi o akıntılar varken kasık agrım vardı gaz şişkinlik bendede oldu. İnsaallah hayrlı sonuçlar alırsın diyorum 😊
Husn-izan Birsen2906 aynen bende 5 gün kala yapınca öğrendim bide belirgin çizgi olunca çok çok sevindim şimdi 4-1 görünüyor heyecanla keseyi bekleyecem sonrada kalp atışı ☺️
Hfz1818 Birsen2906 ay cok sevindm szler adina.belirti olarak yasyrm ama korkuyorum yoksa diye hsg de cekilmstm bu ay
Husn-izan sumeyye_81 benimde adete 2 gün kaldı erken öğrenmek iyi oldu diyorum her an korkuyordum adet olurum diye insaallah aksilik çıkmaz
Birsen2906 supermommm hiç sorun yapma ben haftaya pazartesi kese için gidicem öle relax takılıyorum bu hafta 🤗🥰
Husn-izan Birsen2906 hayır cnm sadece evde test yaptım baya kırmızı çizgiler çıktı . Birkaç gün bekleyeyimde gidince belki keseyi görürüm diye hayal ediyorum 🤷🏻♀️🙂
supermommm Birsen2906 ne kadar süre sonra keseye gidecen canım peki yani o degeri ögrendik ten ne kadar sonra diyim artık
Hfz1818 Husn-izan tm 1 hafta kaldi cnm yumurtlamadan beri boyleym suan sol tarafm cok agryo yatyrm iyi dglm
Husn-izan Birsen2906 evet genelde öyle ilk gebeliğimde adetimden 3 gün sonra keseyi görmüştüm sonra kalp atışı gelmeyince kürtaj olmustum 😔 şimdi dediğin gibi 5 haftayı beklerim arada sanada sorular sorarım malum aynı günlerden gidiyoruz 🤗