Hbayram Kızlar sanırım benimde sancılarım başladı. Beyaz bir akıntı gelmiş ve sürekli ağrıdan dolayı tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum. 38+6 yım 🌸
Hbayram limonluchescake evdeyim şuan ilk doğumum olmasına rağmen sancılarım çok sık. Saat 3 te başladı sancılarım şuan 5-6 dk bir geliyor bir problem olabilir mi ?
limonluchescake Hbayram hic bilemedim bitanem yanlıs yonlendirmeyeyim. 🙏🏻🙏🏻 Ben bugün gittim ama biraz önce, 2 cm acilma var dedi. 1-2 güne gelir dedi.
limonluchescake umudum321 bitanem gittim. 2 cm aciklik varmis. 1-2 güne gelir dedi. Bakalım beklemece. Allah razı olsun ilgin icin☺️🙏🏻
Gulcannnn limonluchescake o sorun bende de var 🙈 39+3 üz bizde gece düzensiz sancılar la uyandım şu an da ara ara yokluyor belimden vurarak
limonluchescake Gulcannnn canım simdi geldim dr dan. 2 cm acilma var dedi. 1-2 güne gelir dedi. Sana da bilgi olsun☺️
Gulcannnn limonluchescake ya dün söylediğim nişan tarzı şey bana da geldi belime belime vuran ağrım var 4 de kontrolüm var umarım benim minik de geliyordur 🙏🙏🥰