Melosado Merhaba kızlar benim size bir sorum olucak adetim 1 gün gecikti sizce test yapmalımıyım ?belirti olarakta göğüslerim çok acıyo ve bel ağrım var fazla ayakta kalınca
Selinda Melosado ben de 1 gün gecikince yaptım olabilir diyordum, pozitif çıktı şükür. İsterseniz yaptırabilirsiniz
Nymphadoraa Melosado benim 5 gün kala erken gebelik testinde çıkmıştı. Sizin adetiniz geçmiş yapabilirsiniz. Testte çıkarsa eğer kan vermeye gidersiniz
Saby Melosado yap canım varsa çıkar yapınca bizimkede paylaş merak ederim ben ☺️☺️ aynı durumdayız ama ben bekliycem
Smyyeakyldzz00 Melosado ben adetime 2 gün falan kalmıştı sanırım erken gebelik testi yapmıştım :) pozitifi görüncede kan verdim hemen ertesi gün :)
Annekusum Adetime 6 qun kala erken gebelik testinde silik cizgiyle suphelendim bende ondan sonra her gun kaset test yaptim gün gün belirginlesti 4 qun kala kan verdim
iremyasar Melosado ben adetime 5 gün kala erken gebelik testi yapmıştım pozitif çıktı sonra kan vermiştim sizde yapabilirsiniz varsa çıkar
Ilos96 Melosado bende de aynı belirtiler vardı ben yaptım pozitif çıktı Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah 🙏😍