Babyiveannesi Kizlar 7 haftalık hamileyim çok fazla akıntım oluyor ya beni çok rahatsız ediyor bu durum her seferinde acaba kanım falan mı gitmiş düşük mü oldu diye korkuyorum bakıyorum hiç bişey yok çok fazla akıntım sıvı gibi geliyor normal mi bu acaba
Eylulunannesi-2 Babyiveannesi gebeliğin sonuna kadr bunu yasıyorsn cnm cok yada az oluyor ama oluyor sürekli. Enfeksyon varsa hap falan verir doktorun ama bi süre sonra tekrar oluyor. Ciddi boyutlara gelmedgi sürece endişe etme
Babyiveannesi SudeSelennnn kasintim var zatten ama travazol krem kullanıyorum şuan iyiyim acaba enfeksiyon bebeği etkiler mi
SudeSelennnn Babyiveannesi ben 33. Haftamdayım bende daha hâlâ enfeksiyon var bebeğime bir zararı olmadı
mucizebebek03 Babyiveannesi Daha 7 haftalıksın travazol sakıncalı kullanmasan daha iyi kortizol içeriyor onun yerine zeytin yağı yafa hindistan cevizi yağı kullan hem yumuşatıyor hem şikayetleri ortadan kaldırıyor 💁🏻♀️bebelerimiz bizim için daha önemli öncelik onlar o krem zararlı hamilelikte🌹suyun içine biraz üzüm sirkesi koyup özel bölgenizi yıkasanız düzenli şikayetleriniz azalır eminim😌❤☺
miniko_2308 Babyiveannesi enfeksiyon herkeste aynı etkiyi yapmaz, siz yine de doktorunuzla görüşün bir an önce enfeksiyonun geçmesi için ilaç versin. Pamuklu çamaşır giymeye, 60 derecede yıkamaya ve günlük değiştirmeye dikkat edin
Boncukgiller003 Babyiveannesi ilk haftamdan itibaren o akıntı hep var bende 😏 sürekli fitil krem ve tek kullanımlık şase kullaniyorum ama sürekli olarak tekrarlıyor bi türlü geçmiyo enfeksiyon. İki gün önce acillik oldum gece ikide acile gittik karın ağrısı ve kusma şikayetiyle ve gene enfeksiyon dediler 😐 nasıl geçecek bilmiyorum sürekli kaşıntı sızlama ve yanma da var alt tarafında 🥺🥺🥺 29 haftalık olduk
Babyiveannesi SudeSelennnn o zaman endişelenmiyim bende zatten kremi doktor kullan dedi ama çok akıntım olduğu için korkuyorum niye bu kadar fazla diye bide ilk gebeliğim olduğu için tecrübeli değilim fazla
SudeSelennnn Babyiveannesi pamuklu iç çamaşırı giy ve alt bölgeni sabunla vb şeylerle yıkama ve hep kuru tut. Gel git sil ve iç çamaşırı değişimi yap 2-3 litre su iç mutlaka
siinneemm 35 haftalık hamileyim ilk baştan beri devam ediyor bende çok bunaldım artık toz şeklinde antibiyotik verdi tek içimlik 4 gün ishal yüzünde tuvaletten çıkamadım hiçbir işe de yaramadı bebeğimde sağlıklı çok şükür
Babyiveannesi mucizebebek03 ama doktor kullanabilirsin dedi zararlı olduğunu bilmiyordum bu benim içime kurt düşürür ama 😒
Babyiveannesi SudeSelennnn günde 2 3 kere değiştiriyorum kendimi çok şükür şimdi bir rahatsızlığım yok sadece çok fazla akıntım oluyor acaba bende mi sorun var yada tüm hamile kadınlar mı öyle dedim ama o kadar su icemem ki hamilelikte sudan tiksiniyorum
Rabissss06 Ben de aynı 7+3 aşırı akintim var ama kuru. Sürekli iç çamaşırımı değiştiriyorum canim bi şey de kullanmak istemiyorum şu an çok yeni ve ilk gebeliğim bence ilaç kullanma krem dahi olsa
Babyiveannesi Rabissss06 benimde ilk gebeliğim ama travazol rahatlatıyor bide düşük riskim de var doktor bir kaç ilaç yazdı onlarda zarar vermez degik mi ya çok tedirginim
mucizebebek03 Babyiveannesi Bana doktorum kullanma dedi bende üzüm sirkesi kullanıyorum rahatladım bayağı şükür bi de iç çamaşırını sık sık değiştir bol şu iç şu enfeksiyonu söküyor
SudeSelennnn Babyiveannesi idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma sebebiyet veriyo bebeğin için içmelisin bence bide Allahım sana bağışlasın ilk gebelikmiş
Rabissss06 Babyiveannesi aynen tatlım düşük riskim benimde var full yatıyorum bende progestan kullanıyorum onun dışında folic asit ve extra vinalac diye vitamin bi de gaviscon şurup kullanıyorum normal kozmetik türü krem dahi kullanmıyorum çünkü biraz araştırdım deriden krem geçebilir mis bebeğe. Mesela bel agrım çok fazla aşırı bengay sürmek istiyorum süremiyorum. Şuan bebislerimiz daha öncelik annesi 😉😉
Minikkoalaveannesi Ben de 19 haftalık gebeyim akıntım çok oluyor ama mantar var ben de . Doktorum ilaç önermedi 3 litre su pamuklu iç giyim ped kullanimi ve peçete kullanımı yok dedi bol suyla yıkamak ve iyice kurutmak gerekli