Patito__ Mhtpp bnde bgun 4+6 idim kesem gozukmedi beta 1000lerde idi dr yuzde elli sansimiz vr dedi belki goruruz belki goremeyz pazrtesi cagirdi :/
Mhtpp Patito__ canım benimde 1000 civarındaydı ama doktor dedi ki kesenim görünmesi için beta en az 3000 olması gerekir dedi ve ultrason baktığında bi dış gebelik belirtisi görmüyorum içini ferah tut dedi
Patito__ Mhtpp bana hicbisey demedi kese goruleblrde gorulmeyeblrde dedi bgun kan verecegim pazrtesi kesin gozukmesi lazm dedi
Mhtpp Patito__ Ben dayanamadım ve gittim bugün doktora çok şükür kese göründü hiç kötü düşünme biraz inatçı olacak sanırım ondan görünmüyor hangi şehirdesin
Patito__ Mhtpp cnm birde sorularm olck cvplayablrsen sevnrm bnde ck endiselym snden umit aldm En son ne zmn kan tahlili yaptrdin kac cikti Hastaneye ne zaman gtmistinde kesen gozukmemisti ?
Mhtpp Patito__ canım ben en son 19 haziranda gitmiştim 1028 beta hcg doktorum baktı keseyi göremiyorum dedi daha sonra beta hcg sordu bu değerde Zaten göremeyiz en az 3000 olmadı lazım dedi 2 günde 2 katı artıyormuş
Denizliche Patito__ merhaba bende 5+6 haftaligim ,keseyi gördük cuma gunude kalp atışını duyacağız insallah
GkhanAyeBeyhan Patito__ merhaba benm de hormon yüksekti hamile kalmadan önce ilaç kullanmaya başladım ve düşürdüm suan hala ilaçimi kullanmaya devam ediyorum bebeğe hiç bir zararı yok
Mells Pnrbltn merhaba , allah sağlıkla eline almak nasip etsin canım. Benim de bir kaç gün önce kahve rengi lekem geldi çok az miktarda 3 kez. Doktorum bunun bir çok sebepten olcağını hatta hamilelik belirtisi olarak yaygın olduğunu ama her zaman düşüğe karşı önlem alınması için progestan diye bir ilaç verdi.sadece önlem amaçlı . Doktordan doktora çok fark var görüşleri elbet farklı ama bir ilacı sor istersen benim de 6+5
Mells Mrvdgclk benim de 6+5 doktorum kalp atışına bakıyor ama biraz geç dinleticekmiş doppler cihazı bebeğe zararlıymış :( bende çok hevesliydim dinlicem diye 🙄🙄
Mrvdgclk Mells ben dinledim canım hatta 2 kere dinletti doktorum öyle bişeyde söylemedi ki bence kendinin bile dinlemesi lazım anlamadım doktorunu valla
Mhtpp Patito__ sanmam canım sonuçta bi artış var doktor randevuna bi git için ferah bi şekilde bu günlerin tadını çıkar
Mrvmna Patito__ en son değerin kaçtı şimdi kaç oldu benim ilk yaptırdığımda 16 çıkmıştı 4 gün sonra 486 çıktı ben iki kat artcak sanıyodum korkmuştum fazla arttı diye ama doktor çok güzel artmış dedi bence 3 katı güzel bişey
Patito__ Mhtpp pazartesi gidecegim zten cnm ilk hamileligimdede iki kere test yptirmistm uc kati artmisti ama dusukle snuclandi
Patito__ Mrvmna saol cnm ozaman endiselenmeme gerek yok sanrm herkesin cok katlanmis bnm 3 ii yani :)))