Patito__ Mrvmna saol cnm ozaman endiselenmeme gerek yok sanrm herkesin cok katlanmis bnm 3 ii yani :)))
Mrvdgclk Mells ben dinledim canım hatta 2 kere dinletti doktorum öyle bişeyde söylemedi ki bence kendinin bile dinlemesi lazım anlamadım doktorunu valla
Mells Mrvdgclk kendi bakıyor kalp atışları var ama şuan dinletmicem biraz daha büyüsün dedi :( merakla bekliyorum bende
Mrvdgclk Mells kelimelerle anlatılmaz o an ki duygu en kısa sürede dinletir inşAllah ama bana yinede sana dinletmemesi saçma geldi nedense
Zeynp Bizde bugün 7+4 üz tam 6 hastalıkken gitmiştim çok derinden duydum kalp atışını doktor daha çok yeni demişti 30 unda randevum var bende net duymak için sabırsızlanıyorum
Patito__ JeyranAhadova ben 4+6 da gittim kese gozukmedi siz muayene oldnzmu en gzli beklemek zaten dr en iisini demis Hayirli olsun bebisin insallah saglikla dogdun
alisaorkhan JeyranAhadova salam mende 4 hefte 4 gunluk hamileyem siz getdiyinizde gorunmedi usaq? Nece heftede gel dedi? Demek olarki eyni vaxtdayiq🤰🏻☺️
JeyranAhadova alisaorkhan xeyr men hech getmemishem. dedi mens.vaxtından 2 hefte kechsin gel. Hansı xestexanaya gedeceksiz siz?
Svg Patito__ bende 5+6 ☺️ Kesem heçen hafta görüldü bir sonra ki hafta kalp atışını duymaya gidicez inşlh 💓 Allah hepimize sağlıklı sihatli bebişler nasip eylesin 🙏🏻
Gizem1504 ebru_ecrin_demir Merhaba bişey soracağım bende 1 hafta sonra kalp atışını duymaya gideceğim kimisi vajinaş ult. Kimisi normal ult. Görünür diyo sizin nasıl oldu
ebru_ecrin_demir Gizem1504 6+4 de normal karından ultrasonla kalp atışları göründü sizinde 1 hafta sonra kalp atışları duyulacaktır