merveninminigi Kızlar ben geçen hafta öğrendim cinsiyeti 11+1 de kızım olucakmış 🤗 ikili testimi de yaptı sonuçlar tertemiz bin şükür 4lü teste gerek duymadı. Şuan 12+2yiz. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sağlıklı bebeklerimiz olsun 🙏
BaharErol merveninminigi ayy ne güzel ya ben 12+2 de gittim doktora ikili test için cinsiyeti de öğrenciyim dedim ama söylemedi daha çok erken dedi şimdi 14+3 deyim 15. Haftada kontrole gidicem inşallah o zaman öğrenmiş oluruz 🙏
merveninminigi BaharErol bu defa öğrenirsin inşallah kuzum sonuçlarınız da tertemiz çıkar inşallah 🙏🤗 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kız erkek farketmiyor da insan merak ediyor işte 🤭🤗😊
Mhtpp BiZim bebek baya inatçı çıktı ense kalınlığı ölçmek için bile nerdeyse 1 saat uğraştı cinsiyeti hiç göremedi maalesef
Patito__ pelinimben bende cikolata yedim ama tatlidan tiksindigim icin hepsini cikrdim oyuzden zaten uyuyordu uyanamadi hanimefendi veya pasam 😂😂
Patito__ Duygumami simdiye kadr hic tahmin edilmedimi 12. Haftalarda ogrenen cok yanlis cikiyor falan ama net ogrenmek dha ii aslinda deismesi dha kotu
Patito__ pelinimben Daha kucuk gostermemistir zaten bu aylarda solenmeside pek saglikli olmuyor yarisi tutuyorsa yarisi yaniliyor en gzli emin degillerse tahmin yapmamalari insanlr alabora oluyor
Patito__ Duygumami Allah bagislasin ayyy tatli bir kiz onu giydirmesi cok eglenceli bicir bicir birsuru gzl elbiseler var kiza Rabbim saglikla kucagna almayi nasip etsin insallah 💕
Duygumami Patito__ sagolasın 🙏 aminnn 🤗rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlı evlat olsun inşallah,sağlıklı sihatli başka bir şey istemiyorum 🙏🤰🏼❤️