pelinimben merhaba kızlar:) ben de şubat annesi olacağım inşallah 12+2 deyim. bugün ikili test günüm bir de cinsiyet öğreneceğiz inşallah gösterirse kendini:)
Patito__ pelinimben bende bugun ikili test yaptirdim cinsiyeti öğrenemedik cuma insallah gosterirse cok az harkt etti yernden 11+5 im bende ❤️
pelinimben Beriliko benim de 13:30'da :) tamamdır önce ben yazacağım öyleyse cinsiyeti tabii gösterirse ufaklık:)
pelinimben Beriliko ben öğrenemedim cinsiyeti:) çok şükür bir sıkıntısı yokmuş ama. kan verdim 4-5 gün sonra çıkarmış sonuçlar. sen daha girmedin değil mi:)
Patito__ Sedaahmet hafif hafif mide bulantilari olabilir insallah cok agir olmassiniz Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip ersin insallah
Patito__ 25 subat dogumu beklenen en sin adet gununuz nedir acaba ?? Veya 19 mayis adet gunu olan dr hangi gune dogum dedi ?
Patito__ Kubbeyt bna da bugun 11+5 im 25 subat dedi ozmn tam geriden geliyordumda gunumu yakalamisimbo halde cok sukur ondan sordum tsk edrm insallah saglikla bebisinizi kucaginiza almak nasip olsun ❤️
EcemSavas Neshaakin Pnrbltn ben de 10+3 üm ve 3 haftadır aralıksız mide bulantım ve halsizliğim devam ediyor😔 sanırım hamileliğin en zor kısmı bu😔 inşallah sağlıklı olsun bebişlerimşz de herşeyi çekmeye razıyım ben🙏🏻
Neshaakin EcemSavas kız inanki bende öyle diyodum anneme hamileliğin en zoru bence bulantı kusma kısmı diyodum sen son aylara bi gelde o zaman bunu tekrar konuşalım dedi 🙊 korkuyoğğrruuğğmmmm 🤦🏻♀️❤️😍
Kubbeyt Patito__ amin canim insaAllah sende hayırlısıyla sağlıklı şekild e kucağına almayı nasip etsin Rabbim
pelinimben Patito__ ben girmeden çikolata yedim hareketli gibiydi doktor evirdi çevirdi ama kesin bir şey diyemem dedi:) bence gördü de emin değil:)
Patito__ pelinimben bende cikolata yedim ama tatlidan tiksindigim icin hepsini cikrdim oyuzden zaten uyuyordu uyanamadi hanimefendi veya pasam 😂😂