Patito__ Mhtpp insallah Rabbim duymayi nasip etsin ama erken gibime geldi tabi bazilari duyabiliyor ama nadir kesim bn geriden geliorum oyuzdn gec gidecegm pazrtesi gnu 4 veya 4 bcuk haftalksin dedi
Patito__ Selam arkadaslar haftasina gore geride olanlar varmi bir sikinti olmaz degilmi normal bir durummu bu ?
Dlrasknock Neshaakin i Patito__ canim benimki adet tarihine gore 1hafta geriden geliyor. Ama gec dollenme olmus. Seninkide oyleyse dert etme sgalikla buyusun yavrular☺️
Patito__ Dlrasknock benimkine gec dollenme bisy demedi ama gec yumrtladm ovulasyon testi kullanmistim ordan biliyorum cok saol Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Patito__ Mhtpp slm cnm cok skur iyi gidiyor ama bgun cok gezdim ayakta kaldim belime asiri agri girdi :( sn nasilsin
Mhtpp Gizem1504 benim çok şükür öyle çok fazla bulantılarım Yok sadece çok aç kalamıyorum maalesef bizde inşallah kavuşacağız şubat sonunda 🙏🏻
Gizem1504 Mhtpp Benimde şubat sonu gibi dedi doktor 8 haftalığım 6. Haftadan sonra sabah bulantıları başladı
Patito__ [bilinmeyen] amin cnm snnde hayirli olsun Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah bnde bugun 7+3 um 🤗
FtMs Patito__ merhaba bende 6+4 günlük hamileyim hepimiz inşallah hamileliğimiz boyunca bebeklerimizin sağlıklı haberlerini alırız sağlıklıla da kucağımıza alalım inşallah 😊
Beriliko Cans50 ozaman yakınız aslında benimde 12+2 ama usgde geriden çıkıyo 16 mayıs mı son adet tarihi