Mhtpp Patito__ hiç hatırlamıyorum ki canım o heyecanla sormadım cumartesi tekrar gidecem inşallah kalp atışını duymak için
Patito__ Mhtpp hayirlisiyla duyarsn insallah cnm dr solemiyor zaten kagitta yaziyor nyse artik saglikli sihatli olsnlar insallah
Mrvmna Patito__ amin canım Allah sendende razı olsun hayırlısıyla bide kalp atışlarını duyarsın inşallah o güzel haberinide alalım inşallahh🙏💐
MinikkMucizem Patito__ bende öğrendiğimde 4+4 dim canım şu an 5+1 im 5+5 de insAllah keseyi görürüm ☺
Patito__ MinikkMucizem Allah bagislasn cnn amin insallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah gzl hberlerni bekliyoruz
MinikkMucizem Patito__ ben 18 haziran gece verdim 35 çıktı 21 haziran sabah verdim 119.8 çıktı adetime göre 5+2im şu an 5+5 de de keseyi görmeye gidicem inşallah görünür sen 4+4 demi gördün keseyi canim
ozgeege Patito__ canım affına sığınarak bişey sorucam hamilelik zamanın son adet gününden itibaren mi sayılıyor yoksa ilişkiye girdiğin günden itibaren mi sayılıyor
Patito__ ozgeege dr son adet tarihindn itibaren sayiyor fakat ultrasondan daha ilerleyen zamanlarda gunu ve haftasini netleştiriyor
Patito__ MinikkMucizem bende 5+2 de gittim fakat dr suan 4 veya 4,5 haftalik dedi kan degerim 1800 iken kesem gozukmedi 5000lerde gttm gzuktu ufak yinede :)) gec dollnme sanrim
Patito__ Mhtpp kalp atisina 10.7 de gidecegim insallah ama kese boyundan dolayi ck uzgnm kucuk sanki :/
Patito__ Mhtpp insallah Rabbim duymayi nasip etsin ama erken gibime geldi tabi bazilari duyabiliyor ama nadir kesim bn geriden geliorum oyuzdn gec gidecegm pazrtesi gnu 4 veya 4 bcuk haftalksin dedi