TugbAlii 23_irem Gmzatgl Bende çok beğeniyordum ama böyle bir yorum var, karar sizin tabi..🤷 Kayra; isminin eski Türk mitolojisinde ‘tanrı’ anlamına geldiği ifade edilir. Allah’tan başka ilah olmadığı için çocuğa tanrı ismi konulmaması gerektiği belirtilir. Gmzatgl
Nly_csr Bizde henüz 15 haftalıgiz isime daha karar veremedik vaktimiz daha var 😊beğendiğim bi kaç ismi yaziyim size de fikir olur belki Ali Mert , Yiğit , Ege , Kayra , Deniz , Umut,
Dareyn Elif2535 Misbah ilk defa duydum 🥰Ahmet isminin yanına çok güzel olmuş ikiside Efendimiz Aleyhissalatü vesselamı simgelemiş inşallah ❤️
Minikbiranneee FatmaArden_ Bizimde Osman Aybars olacak inşallah ☺️ bir oğlum daha olsa Alparslan koyardım☺️
Mom053 Minikbiranneee çizimde oğluşun ismi Alparslan olacak eşim çok istedi 😊 biraz tereddütlerim vardı ama böyle güzel yorumlar alınca baya ısındım
anneyim_33 FatmaArden_ Beytullah Rahman Bende biraz önce oğluşum a isim ararken ikisinde takıldım kaldım 🌸💙🥰
Dareyn anneyim_33 Rahman ismi Allahın esmasıdır çiçeğim ♥️ tek başına konulmaz Abdurrahman olarak kullanılır 🌸
Lavinyaaaa anneyim_33 Cnm şevkini kırmak istemem ama Allah’ın isimlerinin çocuklara verilmesi uygun değil onlar sadece Rabbe has olduğu için peygamberimiz uyarmış Allah ismi koyan çoğu ailenin çocuklarının isimlerini bu yüzden kendi değiştirmiş :)
Sevgicankaran Kısa süre önce esimi kaybettim esim vefat etmeseydi aybars karan koyacaktık ama simdi babasının adini taşıyacak oğlum Mesut Karan😥