fpkprensesim Ortmenanne16 ya siz ikisinide denedimiz mi yanı zor açılma sorunu olmasa sızdırma kullanım bakımından hangisi daha iyi
Ortmenanne16 fpkprensesim ikisinide denedim ikiside sızdırmıyor tek sorun bio olan cırt bantlar aşırı sıkı açılmıyor onu bağlayana kadar bebeğim hareket ediyor bez kayıyor sürekli
aannepandaa fpkprensesim sleppy ürünlerinin içerikleri temiz. Hangisi hoşunuza giderse o. Ben tüm bez ıslak mendil alt açma hatta kendi pedleri i sleppy kullanıyorum.
fpkprensesim aannepandaa ben ped olarak sevememiştim ama bebek bezinde çok öneriyorlar o yüzden onla başlamak istedim
eomeoni fpkprensesim ben 120li 1 numara aldım çok almışsın dediler 12 günde bitirdik 😳bebeğimin kilosu 3.500
spiker_anne fpkprensesim Oğlum 3.150 kg doğmuştu 1 numara kullandım 2 aya kadar idealdi. Ben Sleepy Natural kullandım memnun kaldım fakat 4 numaradan sonra sızma yaptı 🙏🏻❤️
fpkprensesim Ortmenanne16 anladım çok teşekkür ederim bende yinede bi ilk deneme amaçlı bio kullancam sorun yaşarsam artık natural olana geçicem
Mel1na mommysweet ben 1 paket aldim 34 luydu sanirim😀bizim kiz biraz iri olucak sanirim iyikide 1 paket almisim
fpkprensesim mommysweet ben 2. Yi hiç almayı düşünmüyorum 1 pakette deniycem bakalım bebişin cildi kabul etmezse yalandan almış olmayım diye