fpkprensesim Kızlar ben sleepyle başlamak istiyorum bebeğime aman ikisi arasında kaldım hangisi daha iyi ? birde internette araştırmalarım sonucu yeni doğan için 1 numaraya çok küçük 2 ile başlayın diyorlar kullanan anneler öyle mi siz kaç ile başladınız ?
BurcuLice fpkprensesim canım bio natureli dene derim sleppy naturelin bedenleri diğer bezlere göre küçükmüş belki bio öyle değildir
ocak2021 fpkprensesim bence 2 numara ile başlayın. Onunda göbek bağı oyuntusu fln var bio natureli öneririm. Benim oğlum 3800 doğdu eğer küçük bir bebekse 1de alabilirsiniz
Beyzan fpkprensesim kesinlikle bir no ile basla ama stok yapma. Bitince duruma göre iki no alırsın 3600 doğan bebehime 2 paket 1 no kullandım. bio natürel i denedim ben normal sleepy kullanılıyorum çok güzel içi bembeyazdı saf pamuk. Ama tabi bio natürel daha güzelmiş içi malzemesi filan
Sevimli96 1 numara ideal içinde az olan paketten alırsın duruma göre büyütrsün numarasını çünkü 1 numara 2-5 kilo arası bebeğin iri bebek olmuycaksa gerek yok 2 noya
fpkprensesim Sevimli96 ya böyle internette video izlerken denk geldim birisi göstermiş 2 numarası bile küçücük duruyo o yüzden emin oluyum dedim ☺️
Beyzan fpkprensesim üretildiği malzeme. İkisi de doğal katkısız bir bez ama boi natürel doğal malzemeler ile yapılmış dış yüzeyi filan da doğal. Diğeri de aynı ama bu üst segment bir bez olabilecek en saf en doğal bezi yapmaya çalışmışlar
BurcuLice fpkprensesim bio natural daha özel bileşenlerden oluşuyor bambu saf su organik pamuk falan var içeriğinde belki ebatları uygundur diye dedim sleepy naturalin ebatları küçük diye ben almadım denemek için molfix aldım bir paket bittiğinde bio naturali denicem birde
fpkprensesim ocak2021 3800 e siz 2 ile mi başladınız ya ben şimdi alacağım daha 30 haftalığım bulunsun 1 paket alışveriş yaparken onuda aradan çıkartıyım diye aslında o kilolarda doğarsa 1 olmaz mı
fpkprensesim Beyzan o kilolarda doğan bebeğe 1 numara ideal mi yani, bende bio mu alsam diyorum ama aradaki farkıda çok bilmediğimden kararsız kaldım
masalsmomm fpkprensesim bende cok merak edıyodum youtube da karsılastırma yapılmıs video var bi izleyin derim ben bio natural almayı düşünüyorum digerine göre daha inceymiş sızdırmazlık aynı
Beyzan minikbaby06 Yanlış değilsem ya 30 tane vardı ya 32 2 sene oldu tabi her bedende paketteki bez sayısı değişiyor 40 da olabilir. İlk günler altını 3 saatte bir filan değiştirdim bu da günde en az 7 bez filan demek. Zaten bir paket bez anca 1 hafta gider
fpkprensesim BurcuLice anladım yani bio naturalden daha kaliteli gibi bişey 🙄 yok ben direk sleepy ile başlamak istiyorum memnun kalmazsam değişirim diyorum
fpkprensesim Ortmenanne16 ya siz ikisinide denedimiz mi yanı zor açılma sorunu olmasa sızdırma kullanım bakımından hangisi daha iyi
ocak2021 fpkprensesim şöyle ki bezlerin boyutları birbirine çok yakın bende arkadaş tavsiyesiyle aldım 2 numarayı. Ama siz isterseniz küçük paketlerden alırsınız 1 numarayı sonrasında da 2ye geçersiniz denemişte olursunuz