Bnselz Gllpkr oluyor canım ağrısız olur ama doğumun baslaması için ilerlemesi lazım işte. Bizde o olmuyo😅 bende de kasılma var ağrı yok.
Sadu44 [silindi] aynıymısız:)) birde her gün akrabaların araması yok mu sinir oluyordum doğurmadın mı doğurmadınmı:))
[silindi] Sadu44 ay evet telefonlara falan bakmiyordum artık her gun baska sebep bulup agliyodum esim neden agliyosu diye sıkıştırınca doğuramadım bugün de sıkıldım artık diyordum ama buna ciddi ciddi agliyodum yani😅😅
buiyimi Dilaam bende sizin gibi bunu çok merak ediyorum ilki müdahale ile doğdu ikinci inşallah müdahale olmadan gelir 😊
Dilaam buiyimi insAllah yatıp kalkıp bunu düşünüyorum diyorum ay şaka mala tekrar doğum yasicam insAllah acaba nasıl olcak yine öyle zor olur mu n yapicam diye düşünüp duruyorum siz kaç haftaliksiniz☺️
buiyimi Dilaam inşallah kolay bir doğum nasip eder rabbim ☺️ 23 haftalığim benim ilki kiloluydu birde 42 haftaya kadar bekletti devlet hastanesi. Bu 40 dolunca sancısı gelsede dogsa diyorum kilolu olacak diyede korkuyorum açıkçası bekledikçe kilo alıyor. 🤭
Dilaam buiyimi oo masAllah baya beklemissiniz ona rağmen gelmemis insAllah bunda daha kolay olur Allah yardımcımız olsun☺️❤️
SutlacimiYedimmiBen Dilaam kaçınci haftaniz? Bnm ilkinde su geldi suni verildi bakalim bunda nasl olucak
Bnselz Gllpkr ay suni 2. De nasıl? Benim de alttan 2 cm var ama sancı yok. Kaç saate doğurdun?Ömürlü olsun canım analı babalı büyüsün🙏🏻😍
Gllpkr Bnselz saol canım benim darısı sana inşallah valla hafif ayarda suniyle 3 saatte doğurdum canım
Bnselz Gllpkr cok sevindim canım hadi bakalım hayırlı sağlıklı doğumlar bana da nasip olsun🙏🏻Bekleyen herkese